Postadres KvK2023-07-27T14:53:35+02:00

Postadres bij de KvK wijzigen?

Voorkom dat klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties jouw privéadres gebruiken om hun post naartoe te sturen. Zodat je (inkoop)facturen, zakelijke reclame en andere post op een ander adres kunt ontvangen.

Bij PriPost vraag je eenvoudig een Postbox aan, die je kunt gebruiken als KvK postadres. Met de mogelijkheid om jouw post te bewaren, te scannen of naar je door te sturen. Waarmee je voorkomt dat je post zal missen, terwijl je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Let op: jouw privéadres volledig afschermen bij de KvK? Voorkom dat het adres wordt opgenomen in het Handelsregister, door een vestigingsadres te huren.

postadres kvk

KvK postadres wijzigen

Wil je jouw KvK postadres wijzigen? Het gaat om het postadres in het Handelsregister, maar niet om het vestigingsadres. Met een Postbox kies je voor een virtueel adres om de post te ontvangen. Voor alle post die je zakelijk ontvangt, waardoor je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Let op: heb je jouw KvK postadres gewijzigd? Het vestigingsadres in het Handelsregister blijft hetzelfde. Wil je ook dat aanpassen? Dan kunnen we je bij PriOffice goed van dienst zijn.

Het postadres bij de KvK kun je eenvoudig wijzigen, door een Postbox bij ons aan te vragen. Al vanaf € 5,95 per maand, altijd op basis van duidelijke tarieven. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. En je geen post meer hoeft te missen, zonder dat je die zelf hoeft te ontvangen.

Postverwerking door PriPost

Zakelijk postadres: scannen, doorsturen en bewaren

Met een zakelijk postadres bieden we je een aantal aanvullende mogelijkheden:

  • Scannen
    Jouw zakelijke post digitaal ontvangen? We scannen wat er binnenkomt, zodat je paperless kunt werken en toch niets hoeft te missen.
  • Doorsturen
    We sturen de post fysiek aan je door, verzameld in een grote envelop om onnodige extra kosten te voorkomen.
  • Bewaren
    De post die je zakelijk ontvangt laten bewaren? De makkelijkste manier om te voorkomen dat je iets mist. Bijvoorbeeld als je de post tijdelijk niet kunt ontvangen of kunt verwerken.

Je kunt jouw postadres zakelijk aanpassen, waarmee je zeker weet dat de post op de juiste plek terechtkomt. We helpen je op die manier het zakelijk adres bij de KvK aan te passen. Zodat je de post kunt ontvangen en kunt laten bewaren, scannen of doorsturen.

Postadres bij de KvK aanpassen

Wil je jouw postadres bij de KvK aanpassen en zoek je daarvoor een oplossing? Onze Postbox voor bedrijven is dan de beste keuze. Vanaf € 5,95 per maand, zodat je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Met onze betrokken service, bijvoorbeeld om te voorkomen dat je post mist.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. een zakelijk postadres

Wat wordt nu mijn nieuwe postadres?2020-08-27T16:52:07+02:00

Jouw postadres krijg je op een van onze locaties in Nederland of het buitenland. Ontdek online hoe jouw postadres notering eruit komt te zien. Het gaat bijvoorbeeld om:

Jouw naam
Keurenplein 41 Unit <letter en nummer>
1069 CD Amsterdam

Waarom is PriPost de beste optie voor een alternatief postadres?2020-08-27T15:38:01+02:00

Bij PriPost houden we de kosten laag en maken we het je tegelijkertijd gemakkelijk. Omdat je nooit meer de deur uit hoeft om de post op te halen. En met de mogelijkheid om digitaal en online je post te lezen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.
Bovendien zijn we professioneel en goed georganiseerd, om je de beste service te kunnen bieden. Jouw (particuliere) post is bij ons in goede handen. Zodat je kunt vertrouwen op een postadres voor particulieren, waar je voortaan jouw fysieke post kunt ontvangen.

Mijn bedrijf is gevestigd in het buitenland. Kan ik dan toch een Postbox openen?2022-11-11T13:16:12+01:00

PriPost is voor iedereen die een postadres nodig heeft in Nederland, ongeacht waar je woonachtig bent of waar jouw bedrijf gevestigd is. Wij sturen jouw post door naar jouw adres in binnen- of buitenland. Ook kunnen wij de post voor je scannen en digitaal naar je verzenden. Een andere optie is dat wij de post voor je bewaren en op afroep doorsturen.

Kan PriPost de volledige postkamerfunctie van mijn bedrijf overnemen?2019-07-14T22:56:43+02:00

In deze tijd, waarin steeds minder post wordt verstuurd, is het in de meeste gevallen goedkoper de postkamer uit te besteden. PriPost heeft hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis. Neem contact op met onze salesmanager voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Kan ik mijn post naar een ander land laten doorsturen?2019-07-14T22:55:27+02:00

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen jouw post overal naar doorsturen, ongeacht welk land je verblijft.

Kan ik het Postbox kantooradres ook gebruiken op mijn website?2022-11-17T12:01:10+01:00

Je kunt zowel het postbusadres als het fysieke kantooradres gebruiken op jouw website. Veel ondernemers gebruiken het kantooradres op hun website of drukwerk om zo privé en zaken te scheiden.

Waar veel ondernemers niet van op de hoogte zijn, is dat je als bedrijf de wettelijke verplichting hebt (zeker met een webshop) om een fysiek adres op de website te vermelden.

Met een huurovereenkomst afgegeven door ons zusterbedrijf PriOffice, is het ook mogelijk om het kantooradres als vestigingsadres voor de KvK te gebruiken. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Hieronder een afbeelding zoals google maps streetview de locatie in Amsterdam toont. (Wij zijn gevestigd in het middenblok)

Keurenplein Amsterdam op Google Maps - Streetview

Is het belangrijk dat de plaats waar mijn bedrijf gevestigd is, hetzelfde is als de plaats van mijn postadres?2019-07-14T22:57:00+02:00

Het blijft een persoonlijke keuze, maar vandaag de dag leert de praktijk dat dit niet meer belangrijk is. Door het toenemende gebruik van het internet weet iedereen dat webshops vanuit de huiskamer kunnen ontstaan of dat men op wisselende locaties werkzaam is. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van onze service en communiceren naar hun relaties dat de post door een extern bedrijf (PriPost) professioneel wordt verwerkt.

Ik ontvang bijna geen post, waarom dan een Postbox?2019-07-14T22:56:07+02:00

Juist omdat er steeds minder fysieke post komt, is het verstandig dit professioneel uit te besteden aan een externe partij. Dit scheelt je namelijk in de kosten en in tijd! Een traditionele postbus van PostNL kost al snel honderden euro’s per jaar en daarbij komt nog de tijd die je iedere keer kwijt bent om naar de postbus te rijden (om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen post is of een reclame folder). PriPost biedt een moderne en flexibele oplossing waarbij je de kosten in de hand houdt, een zakelijke uitstraling hebt en privé en zaken gescheiden zijn.

Ik heb meerdere bedrijven. Kan ik ook meerdere Postboxen aanvragen?2019-12-30T22:54:51+01:00

Ja, dit is zeker mogelijk, maar niet altijd noodzakelijk. Je kunt namelijk meerdere geadresseerden (bedrijven en namen van personen) opgeven per Postbox. Standaard zijn er in de maandelijkse vaste kosten vier geadresseerden inbegrepen. Vanaf de vijfde wordt € 1,00 excl BTW per week per geadresseerde berekend. Wanneer je de post wilt scheiden, dan kun je meerdere Postboxen gebruiken.

Hoelang is de minimale contractduur?2020-06-03T10:42:25+02:00

Je kunt je Postbox op ieder moment opzeggen. Zodra we je opzegging hebben ontvangen, wordt de overeenkomst beëindigd met een opzegtermijn van één volledige kalendermaand na afloop van de lopende maand. In deze periode verwerken we nog gewoon de post die voor jou binnenkomt. In geval we daarna nog post voor jou ontvangen, sturen we deze retour afzender. Het eventuele resterende saldo in je depot wordt aan het einde van de opzegtermijn teruggestort op je bankrekening of creditcard, via de service payment providor .

Hoe zeg je op?

Opzeggen kan eenvoudig via het online platform (PriPortal). Nadat je bent ingelogd ga je naar PriPost en klik je op Mijn Postboxen. Klik naast de Postbox die je wilt beëindigen op ‘Opzeggen’ en vul de gevraagde info in.

Let op: zorg ervoor dat je al jouw relaties eerst hebt ingelicht dat jouw postadres gaat wijzigen. In geval er na de opzegtermijn nog post voor je binnenkomt, kunnen wij deze niet meer verwerken en sturen wij deze retour afzender.

Later toch je Postbox weer gebruiken?

Het is ook mogelijk om je Postbox voor een langere periode te deactiveren. De Postbox blijft gekoppeld aan je account en je kunt deze altijd weer reactiveren in het PriPortal. Je kunt dan opnieuw een storting doen in je depot en je betaalt in dat geval ook de eenmalige administratiekosten.

Ga naar de bovenkant