De Postbox is voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Je gebruikt jouw Postbox zakelijk, particulier, of beiden! Al jouw post is welkom in de Postbox. Sterker nog… niet alleen jouw post, maar bijvoorbeeld ook de post van je partner en kinderen.

Post voor meerdere bedrijven of personen ontvangen

Wil je voor meer bedrijven en/of mensen post ontvangen in jouw Postbox? Geef de namen van deze extra geadresseerden door via het portal, zodat wij hiervan op de hoogte zijn en hun post kunnen verwerken. Standaard zijn maar liefst 5 geadresseerden inbegrepen in de prijs van de Postbox!

Heb je meer dan 5 geadresseerden? Voor iedere extra geadresseerde boven die vijf, rekenen we € 1,00 per maand extra.

De postbox zakelijk en particulier gebruiken

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over de Postbox.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Kan ik deze dienst ook al gebruiken als mijn bedrijf nog niet is opgericht?2024-01-17T22:35:26+01:00

Als je bedrijf nog niet is opgericht kun je onze dienst al wel aanvragen. Je kunt dan direct het juiste correspondentieadres doorgeven bij de oprichting en als dat nodig is direct je prive adres laten afschermen in het KvK register. Bij de aanvraag kun je aanvinken dat het om een nieuw, nog op te richten bedrijf gaat.

Kan ik post ontvangen voor meerdere personen uit mijn gezin?2024-01-18T17:04:06+01:00

Je kunt aan de Postbox kosteloos 5 geadresseerden (namen) toevoegen, voor iedere volgende geadresseerde betaal je slechts €1,- per maand . Als je de Postbox particulier aanvraagt dan kun je naast jezelf dus nog 4 extra gezinsleden toevoegen als geadresseerde aan de Postbox

Kan ik voor meerdere bedrijven post ontvangen in de Postbox?2024-01-18T17:01:52+01:00

Je kunt aan de Postbox kosteloos 5 geadresseerden (namen) toevoegen, voor iedere volgende geadresseerde betaal je slechts €1,- per maand. Zo kun je dus gemakkelijk alle post voor al je bedrijven op één plaats ontvangen en bekijken.

Mag ik mijn postadres ook vermelden op mijn website?2024-01-18T16:52:58+01:00

Zeker! Je kunt het postadres vermelden op de website zolang je niet aangeeft dat het ook je bezoek/vestigingsadres is. Ben je opzoek naar een vestigingsadres? Hiervoor kun je de diensten van PriOffice gebruiken. Meer informatie vind je hier.

Kan ik mijn prive post ook ontvangen als ik de Postbox zakelijk aanvraag?2024-01-18T16:49:43+01:00

Dat kan! Je kunt aan de Postbox kosteloos 5 geadresseerden (namen) toevoegen, voor iedere volgende geadresseerde betaal je slechts €1,- per maand. Als je een zakelijk account aanmaakt zijn automatisch de houder van het account en het bedrijf toegevoegd als geadresseerden.

Ga naar de bovenkant