Post bewaren gebeurt bijna niet meer

Eerlijk gezegd… onze post bewaarservice wordt vandaag de dag niet veel meer gebruikt. Waarom niet? Omdat de meeste mensen hun post liever laten scannen. Op die manier heb je immers gelijk toegang tot je post, ongeacht waar je bent.

Wil je toch liever jouw post laten bewaren, zodat je het op een later moment doorgestuurd krijgt? Dan is onze bewaarservice de ideale oplossing.

Wil je ook pakketten laten bewaren? Dat kan via onze service PriParcel.

Zo werkt onze post bewaarservice

Om gebruik te maken van onze bewaarservice, vraag je eerst een Postbox aan. Jouw nieuwe postadres geef je door aan de relaties en instanties van wie je post ontvangt, zodat zij voortaan daar de post naartoe sturen.

Omdat je met onze Postbox dus een nieuw postadres krijgt, is onze dienst echt bedoeld voor de lange termijn en niet voor een paar weken. Wil je onze dienst toch maar voor een korte periode gebruiken? Dan kun je dit oplossen door tijdelijk gebruik te maken van de doorstuurservice van PostNL, zodat je jouw adres niet hoeft te wijzigen. Houd er wel rekening mee dat er kosten aan die service verbonden zitten.

Onze bewaarservice in een paar stappen geregeld

post bewaren

Ben je nog geen klant bij ons en wil je gebruik maken van onze bewaarservice? Dat kan! In een paar eenvoudige stappen kunnen we jouw post bewaren.

  1. Vraag de Postbox aan
  2. Kies als instelling: Post doorsturen, op afroep
  3. Zodra wij post ontvangen, krijg je van ons bericht dat wij post voor jou bewaren
  4. Pas na 30 dagen worden er bewaarkosten in rekening gebracht (€ 0,05 per poststuk, per dag)
  5. Je krijgt regelmatig een herinnering dat we post voor je bewaren, zodat de kosten niet onnodig oplopen
  6. Ben je er klaar voor om jouw post te ontvangen? Geef dit aan via het portal en wij sturen alle post, verzameld in een grote envelop, naar je door op het door jou gekozen moment en naar het door jou gekozen adres.

De voordelen van post bewaren

Post bewaren zolang je wilt

Een paar weken bewaren? Of zelfs een paar maanden? Wij bewaren jouw post zolang je wilt. Pas wanneer jij het aangeeft, sturen wij de post naar jou toe.

Doorsturen naar ieder adres

Toch besloten om ergens langer te blijven en wil je daar graag jouw post ontvangen? Geen probleem. Wij sturen de post naar ieder adres wereldwijd.

De eerste 30 dagen GRATIS

We houden de kosten graag zo laag mogelijk en daarom zijn de eerste 30 dagen bewaren GRATIS. Na 30 dagen zijn de kosten € 0,05 per poststuk per dag.

Lange termijn oplossing

Met een Postbox heb je een oplossing voor iedere vakantie, iedere verhuizing, iedere situatie. Hoe we jouw post verwerken kun je op ieder moment aanpassen.

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over onze postdiensten.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Bewaren jullie mijn post als ik niet voldoende saldo heb in het depot?2024-01-18T13:00:53+01:00

Aan het bewaren van post zitten kosten verbonden die in de loop der tijd dus oplopen. Daarom is het belangrijk om het saldo tijdig aan te vullen. Wanneer het saldo voor lange tijd niet wordt aangevuld en de schuld blijft oplopen, dan zullen we op een gegeven moment de Postbox beëindigen en de schuld overdragen naar een incassobureau. Dit gebeurt uiteraard niet zomaar maar pas nadat we hierover al diverse berichten hebben verstuurd om je te helpen herinneren het saldo aan te vullen.

Kunnen jullie mijn post ook bewaren als ik op vakantie ben?2024-01-21T21:09:07+01:00

Wij kunnen de post inderdaad voor je bewaren als je even niet in de gelegenheid bent om deze te ontvangen. Dit is kosteloos voor de eerste 30 dagen en daarna wordt een bedrag van €0,05 per poststuk per dag gerekend. Je kunt de post op afroep laten doorsturen als je weer in de gelegenheid bent om deze te ontvangen. Dit alles regel je heel gemakkelijk zelf via het portal.

Let op; verwar onze dienst niet met de vroegere bewaarservice van PostNL (die niet meer bestaat). Bij ons heb je echt een ander postadres waarvan je de verzender dus op de hoogte zal moeten brengen. Een andere optie is tijdelijk de doorstuurservice van PostNL in te schakelen in combinatie met onze service.

Ga naar de bovenkant