Altijd en overal toegang tot je post

Waar je ook bent, wanneer je maar wilt, altijd en overal toegang tot jouw post via je pc of de PriPost app op je telefoon. Hoe handig is dat! Je hoeft nooit meer iets te missen en alle poststukken zijn direct gereed om digitaal verwerkt of gearchiveerd te worden.

  • Direct online inzage in je post via je pc of de handige PriPost app

  • Stuur bepaalde post automatisch door naar bijvoorbeeld je boekhouder

  • Versnel het ontvangen en digitaal verwerken van je post

  • Verminder papiergebruik en draag bij aan een duurzamere bedrijfsvoering

Ruim 75% van onze klanten kiest ervoor hun post te laten scannen, omdat dit de meest makkelijke, snelle en voordelige optie is. We scannen de post voor kleine en grote bedrijven, ZZP’ers, bewindvoerders, advocaten, bekende persoonlijkheden, digital nomads, en natuurlijk ook voor particulieren.

Wil jij jouw post voortaan ook digitaal ontvangen?

De verschillende scan opties

PriPost biedt verschillende opties voor het scannen van je post. Kies dus de optie die het beste bij jou past! En verander je na verloop van tijd van gedachte? Geen probleem, je kunt de instelling op ieder moment aanpassen.

Bekijk hier de 3 opties

post scannen

Wat zijn de kosten

De kosten van scannen zijn € 0,68 per pagina. De meeste brieven bevatten gemiddeld twee en soms drie pagina’s. Wanneer een envelop heel veel pagina’s bevat, worden alleen de eerste 20 pagina’s in rekening gebracht.
Om op kosten te besparen, adviseren wij om de reclame er door ons kosteloos uit te laten filteren.

Bij optie B en optie C kost het vernietigen van het originele, papieren document €0,46 per envelop. Bij optie A is dit gratis.
Voor het doorsturen van post gelden de normale doorstuur tarieven.

Ontvang je meer dan gemiddeld veel post, bijvoorbeeld omdat je bewindvoerder bent? Neem dan even contact met ons op, want dan kunnen we jou waarschijnlijk een speciaal gereduceerd tarief aanbieden!

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Bekijk je post via de PriPost app

Wanneer PriPost jouw post scant, dan is de PriPost app eigenlijk onmisbaar voor jou… Installeer deze app dus op jouw smartphone want zo ontvang je al jouw digitale post op je mobiel. Zodra er een nieuw poststuk voor je gescand is, ontvang je een push-notificatie en bekijk je met 1 druk op de knop je post. Super handig dus, zeker wanneer je veel onderweg bent en niets wilt missen!

post scannen

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over onze postdiensten.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Als ik kies voor het vernietigen van de post, blijven de scans dan wel beschikbaar?2024-01-21T20:25:42+01:00

Als je kiest voor scannen en vernietigen (zoals 70% van onze klanten) blijven de scans voor je beschikbaar. De fysieke poststukken worden door ons vernietigd, maar dat heeft geen invloed op de scans. Deze kun je altijd terugvinden in je inbox zolang de Postbox actief is. Je kunt de inbox onderverdelen in mappen, zodat je de scans overzichtelijk kunt archiveren. Je kunt de scans ook slepen naar de map Prullenbak waar ze na 30 dagen automatisch worden verwijderd.

Hoe snel zie ik de scan in mijn inbox?2024-01-18T12:55:25+01:00

Als je kiest voor scannen krijg je direct een automatische melding wanneer een nieuwe scan voor je klaar staat. Wij scannen meerdere keren in de week dus je ontvangt de post altijd snel.

Welke verwerking kan ik het beste kiezen en wat is het goedkoopst?2024-01-18T12:55:05+01:00

Voor de gemiddelde postontvanger is de optie scannen en vernietigen de voordeligste optie. Het poststuk gaat door de scanstraat en de fysieke poststukken worden vernietigd. We houden hierbij een veiligheidsmarge aan van 2 weken, dus mocht er onverhoopt post zijn die toch niet vernietigd moet worden dan kun je dit altijd aan ons doorgeven.

Wat gebeurt er met pasjes, pincodes en andere belangrijke documenten als ik kies voor scannen?2024-01-18T12:54:41+01:00

Er zijn bepaalde poststukken die nooit gescand worden maar altijd worden doorgestuurd. Denk hierbij aan passen, pincodes maar ook andere officiele documenten. Een bankpas en pincode zullen uit veiligheidsoverwegingen nooit op dezelfde dag worden verstuurd.

Sturen jullie de gescande post ook per e-mail?2024-01-21T20:16:20+01:00

Veiligheid staat bij ons op nummer 1 en niet alle email providers zijn even veilig. Daarom uploaden wij de scans in het portal, want dat is een beveiligde omgeving. Tevens staan de scans hierin versleuteld opgeslagen voor extra veiligheid.

Jij kunt in de Inbox wel ‘slimme mappen’ aanmaken waar je een e-mailadres aan koppelt. Als je een scan naar deze map sleept, wordt het document automatisch naar dat e-mailadres gestuurd.

Wat verstaan jullie onder 1 scan?2024-01-18T12:53:45+01:00

Eén scan betreft één pagina. Bevat een poststuk meerdere pagina’s, dan wordt van iedere pagina een scan gemaakt.

Wat doen jullie precies met mijn post als ik kies voor scannen?2024-01-21T20:12:49+01:00

Zodra er post voor je binnenkomt bekijken wij eerst of er reclame bij zit en of deze er (volgens jouw instellingen) uit gefilterd moet worden. Daarna wordt de post in de scanstraat volledig geautomatiseerd geopend en gescand, waarna de scans geautomatiseerd toegevoegd worden aan jouw Postbox. Jij ontvangt op dat moment een melding dat er een scan voor je klaar staat in de Inbox. Vervolgens zal de post verder verwerkt worden volgens de door jou gekozen instellingen (vernietigen of doorsturen).

Ga naar de bovenkant