Volg de PriPost blog voor al het nieuws en belangrijke ontwikkelingen

Een postadres huren, waarom en hoe

Een postadres huren is iets wat vandaag de dag door steeds meer mensen wordt gedaan. Maar waarom?
Er zijn tal van redenen te noemen maar we maken voor het gemak een onderverdeling in particulieren en bedrijven.

Een postadres voor particulieren

Een veel voorkomende reden voor particulieren om een postadres te huren, is bescherming van persoonsgegevens. Wanneer je online heel actief bent maar niet overal je privéadres wilt achterlaten, biedt een alternatief adres een uitkomst. Een andere reden is gemak, bijvoorbeeld wanneer je veel producten bestelt. Je kunt de pakketten naar het postadres op laten sturen, in plaats van naar je woonadres. Daardoor hoef je niet steeds thuis te zijn en dat scheelt een hoop gedoe. Voor mensen die veel op reis zijn biedt een alternatief postadres ook een uitkomt. De post kan gescand worden, zodat je alles digitaal ontvangt en nooit meer iets mist.

Post doorgestuurd krijgen naar elk adresEen postadres voor bedrijven

Het huren van een postadres is bij bedrijven al veel langer bekend. Voorheen werd hier vaak de traditionele postbus van PostNL voor gebruikt, maar gelukkig is daar tegenwoordig een goedkoper en praktischer alternatief voor.

De belangrijkste reden voor kleine ondernemers of ZZP’ers om een postadres te huren, is om zaken en privé te scheiden. Veel kleine ondernemers werken vanuit huis en willen vanuit veiligheidsoverwegingen niet overal hun privéadres communiceren. Voor grotere bedrijven is gemak vaak de belangrijkste reden. Alle post kan gedigitaliseerd (gescand) worden. Ook stichtingen en verenigingen met regelmatig wisselend bestuur kiezen voor een alternatief postadres, zodat deze nooit meer hoeft te wijzigen.

Waarom een postadres huren bij PriPost

Wanneer je een postadres wilt huren, is PriPost de beste en meest voordelige keuze. PriPost bestaat bijna 10 jaar, heeft klanten in meer dan 50 landen en heeft echt verstand van post.
Via het online klantenportaal kun je eenvoudig al je postzaken beheren en aangeven hoe jouw post verwerkt moet worden. Je kunt de post bijvoorbeeld laten doorsturen, waarbij enveloppen verzameld in een grote envelop worden doorgestuurd naar het adres (wereldwijd) van jouw keuze. Ook pakketten kunnen geconsolideerd doorgestuurd worden. Je kunt jouw post ook laten scannen zodat je alles digitaal ontvangt. Wanneer je even geen post kunt ontvangen, kun je post ook laten bewaren. Verder is ook mogelijk om reclame er kosteloos uit te laten filteren en aangetekende post te ontvangen. Kortom, heel handig allemaal!

Op de tarievenpagina kun je zien dat PriPost ook de voordeligste keuze is. Je hebt al een postadres (Postbox) vanaf een paar euro per maand!

Hoe kun je een postadres aanvragen bij PriPost

Het aanvragen van een postadres, oftewel een Postbox, gaat heel snel en eenvoudig. Binnen een paar minuten heb je al jouw nieuwe postadres zodat je deze direct kunt gaan communiceren naar al je relaties. Je kunt zelf je Postboxnummer kiezen, dat bestaat uit een letter en een cijfer, bijvoorbeeld P1200. Dit nummer is uniek voor jou en daarmee kun je alle adressen van PriPost gebruiken als postadres.

Ook heel prettig; je zit niet vast aan een lange termijn contract, want een Postbox is altijd per direct opzegbaar.