Een Postbox geeft jou privacy én gemak

Een Postbox is niets meer en niets minder dan een alternatief postadres. Net als een postbus, maar dan slimmer, en een stuk voordeliger.

We hebben verschillende, representatieve adressen in Nederland waar je uit kunt kiezen. Dat adres communiceer je naar al jouw relaties en de bedrijven van wie je post ontvangt, zodat zij voortaan de post daar naartoe sturen.

Wij zorgen ervoor dat die post bij jou terecht komt, op de manier zoals jij wenst. Bijvoorbeeld door de post te scannen, zodat je deze kunt bekijken in de app. Of door de post verzameld door te sturen, met de frequentie van jouw keuze. Uiteraard zonder ongewenste reclame, want die filteren we er gratis voor je uit. Post ophalen uit een kluisje is dus niet meer nodig, dat is wel heel ouderwets…:-)

De voordelen van een Postbox

Waarom zou je als postadres kiezen voor een Postbox?
Hieronder noemen we een aantal van de belangrijkste voordelen:

Altijd toegang tot jouw post

Jij bepaalt hoe je jouw post ontvangt, fysiek of digitaal. Het maakt niet uit waar je bent, want wij zorgen ervoor dat de post bij jou terecht komt.

Nooit meer je postadres wijzigen

Heb je (nog) geen vaste woonplek of heb je er misschien juist meerdere en reis je vaak rond? Met een Postbox blijft jouw postadres altijd gelijk.

Een professionele uitstraling

In jouw Postbox ontvangen we jouw zakelijke en privé post. En je kunt het adres ook doorgeven aan de KvK als zakelijk postadres.

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Betaal alleen voor de post die we daadwerkelijk voor jou ontvangen en verwerken. Dus geen duur abonnement maar de allerlaagste vaste kosten per maand!

Hoe werkt een Postbox

Wij ontvangen jouw post en jij bepaalt hoe we deze voor jou verwerken. Scannen gebruikt men het meest, maar doorsturen kan ook.

Meer informatie over hoe onze Postbox werkt?

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek: