Een Postbox geeft jou privacy én gemak

Een Postbox is niets meer en niets minder dan een alternatief postadres. Net als een postbus, maar dan slimmer, en een stuk voordeliger.

We hebben verschillende, representatieve adressen in Nederland waar je uit kunt kiezen. Dat adres communiceer je naar al jouw relaties en de bedrijven van wie je post ontvangt, zodat zij voortaan de post daar naartoe sturen.

Wij zorgen ervoor dat die post bij jou terecht komt, op de manier zoals jij wenst. Bijvoorbeeld door de post te scannen, zodat je deze kunt bekijken in de app. Of door de post verzameld door te sturen, met de frequentie van jouw keuze. Uiteraard zonder ongewenste reclame, want die filteren we er gratis voor je uit. Post ophalen uit een kluisje is dus niet meer nodig, dat is wel heel ouderwets…:-)

De voordelen van een Postbox

Waarom zou je als postadres kiezen voor een Postbox?
Hieronder noemen we een aantal van de belangrijkste voordelen:

Altijd toegang tot jouw post

Jij bepaalt hoe je jouw post ontvangt, fysiek of digitaal. Het maakt niet uit waar je bent, want wij zorgen ervoor dat de post bij jou terecht komt.

Nooit meer je postadres wijzigen

Heb je (nog) geen vaste woonplek of heb je er misschien juist meerdere en reis je vaak rond? Met een Postbox blijft jouw postadres altijd gelijk.

Een professionele uitstraling

In jouw Postbox ontvangen we jouw zakelijke en privé post. En je kunt het adres ook doorgeven aan de KvK als zakelijk postadres.

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Betaal alleen voor de post die we daadwerkelijk voor jou ontvangen en verwerken. Dus geen duur abonnement maar de allerlaagste vaste kosten per maand!

Hoe werkt een Postbox

Wij ontvangen jouw post en jij bepaalt hoe we deze voor jou verwerken. Scannen gebruikt men het meest, maar doorsturen kan ook.

Meer informatie over hoe onze Postbox werkt?

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over de Postbox.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Kan ik het postadres gebruiken om een auto op naam te zetten?2024-01-17T22:19:07+01:00

Een auto registreren kan alleen op een woonadres, zonder woonadres kun je helaas ook geen auto op naam zetten. Het gebruiken van een postadres is dan ook niet mogelijk.

Kan ik het postadres gebruiken om mezelf in te schrijven bij de gemeente?2024-01-17T22:17:40+01:00

Dat kan helaas niet, het postadres kun je gebruiken om post op te ontvangen maar je kunt jezelf nooit inschrijven bij de gemeente op een postadres. De gemeente kan jou wel voorzien van een briefadres. Je kunt hiervoor terecht bij de gemeente waar je ingeschreven wilt staan. Voor je post kun je dan een Postbox aanvragen zodat dat niet bij de gemeente ligt.

Hoe lang duurt het voordat ik het postadres kan gebruiken?2024-01-17T22:10:17+01:00

De Postbox vraag je snel en gemakkelijk aan. In de meeste gevallen heb je binnen enkele minuten al beschikking over je nieuwe postadres.

Welke informatie hebben jullie van mij nodig om de Postbox aan te vragen?2024-01-18T13:24:20+01:00

Om de Postbox aan te vragen hebben wij je persoonsgegevens nodig en verifieren wij je ID. Als je de Postbox zakelijk aanvraagt dan vragen we je ook om een UBO verklaring in te vullen en hebben wij je bedrijfsgegevens nodig. Meer informatie over de ID verificatie en de UBO-verklaring vind je hier. 

Wat is het verschil tussen de Postbox en een postbus?2024-01-17T20:21:29+01:00

Het grote verschil tussen een postbus en onze Postbox is dat je de post niet zelf hoeft op te halen. Wij verwerken de post digitaal door deze te scannen of we sturen de post naar je door. Daarnaast zijn ook de kosten een groot verschil. Een gemiddelde postontvanger is veel goedkoper uit met een Postbox. Ook hebben wij vaste, representatieve kantoorlocaties verspreid over heel Nederland en heb je dus niet het probleem dat je postbus steeds verplaatst wordt.

Ga naar de bovenkant