Altijd en overal post ontvangen

Jouw post gewoon fysiek per post ontvangen, waar je ook bent ter wereld. Verzameld doorgestuurd in een grote envelop, zodat je op de kosten bespaart. Onze post doorstuurservice wordt door ongeveer 25% van onze klanten gebruikt en we sturen inmiddels post door naar 118 landen. De andere 75% kiest voor scannen, maar ook dan zijn er soms documenten die we toch moeten doorsturen.

Bij het doorsturen van post kies je zelf de frequentie, bijvoorbeeld 1x in de week, zodat je daarmee de kosten in de hand houdt. En als er geen post voor je is, dan betaal je uiteraard geen doorstuurkosten.

De voordelen van
post doorsturen

Flexibel doorstuuradres

Wij sturen de post door naar het adres van jouw keuze, waar dan ook ter wereld. En verander je van plek? Geen probleem! Je hoeft alleen aan ons het nieuwe doorstuuradres door te geven.

Voordelig verzameld

Alle post die we ontvangen, stoppen we in een grote envelop zodat we dit als 1 zending naar je doorsturen. Het maakt dus niet uit hoeveel enveloppen erin zitten, zolang het door de brievenbus past.

Keuze in wijze van doorsturen

De meest voordelige optie is doorsturen met reguliere post. Meer zekerheid (en een tracking code) heb je met een aangetekende zending. Bij doorsturen als pakket kun je ook een pick-up point gebruiken.

Met of liever zonder reclame

Reclame kan leuk zijn, maar ook heel vervelend, zeker als de kosten daardoor hoger oplopen. Als je wilt kunnen wij geadresseerde reclame er voor je uitfilteren en dat doen we ook nog eens gratis!

post doorsturen

Wat zijn de kosten

De kosten van een nationale zending (binnen Nederland) zijn € 7,95 ex BTW en de kosten van een internationale zending zijn € 13,50 ex BTW. Het maakt daarbij dus niet uit hoeveel enveloppen er in die zending zitten, zolang het maar door de brievenbus past.

Wil je de post liever aangetekend doorgestuurd krijgen? Kijk dan op onze tarieven pagina voor een overzicht van alle mogelijke tarieven.

Ook digitaal

Wil je de post voortaan (ook) digitaal ontvangen? Dat kan met onze scanservice.

Het kan voordelig zijn om alle post eerst digitaal te ontvangen en daarna alles 1x per maand alsnog fysiek te laten doorsturen. Zo kun je de frequentie van fysiek doorsturen verlagen, waarmee je op de kosten bespaart. En zo heb je tevens direct toegang tot jouw post!

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over onze postdiensten.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Als jullie mijn post doorsturen, hoe lang duurt het dan voordat ik de post heb?2024-01-21T21:05:18+01:00

Als je kiest voor het doorsturen van de post zijn wij ook afhankelijk van PostNL, want zij zijn immers degenen die de post bezorgen. Tegenwoordig kunnen we er helaas niet meer vanuit gaan dat dit altijd binnen 1 werkdag is, zoals PostNL aangeeft, maar kan dit best een aantal werkdagen duren. Je ontvangt van ons een melding wanneer wij het poststuk op de bus hebben gedaan.

Kan ik mijn doorstuuradres aanpassen?2024-01-18T12:58:52+01:00

Je kunt gemakkelijk zelf het doorstuuradres aanpassen in het portal. Let op; dit gaat altijd pas de volgende dag in.

Filteren jullie reclame uit mijn post?2024-01-18T12:58:31+01:00

Wij bieden de optie om geadresseerde reclame kosteloos uit de post te filteren. Je kunt dit gemakkelijk aangeven in het portal.

Kan ik ook per poststuk bepalen hoe het verwerkt moet worden?2024-01-18T12:58:14+01:00

Dat kan! In dat geval kies je voor ‘Scannen’ en dan ‘Eerst een scan van de envelop’. Je bepaalt vervolgens wat er met die envelop moet gebeuren; ongeopend doorsturen, scannen, of vernietigen.

Kunnen jullie de post ook doorsturen naar een PostNL punt?2024-01-18T12:57:48+01:00

Gewone post kan niet ontvangen worden bij een PostNL punt. Het is alleen mogelijk om pakketten te ontvangen via een PostNL punt. Je kunt wel je post laten versturen als pakket en dan voor een PostNL punt kiezen.

Ga naar de bovenkant