Een KvK adres

Zoek je een KvK adres zodat je jouw privéadres daar niet voor hoeft te gebruiken? PriPost biedt een KvK adres, ook wel correspondentieadres genoemd, dat je kunt gebruiken voor in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Bij inschrijving van jouw bedrijf in het Handelsregister vraagt de KvK om twee adressen: een vestigingsadres (ook wel bezoekadres genoemd) en een correspondentieadres. Dat kunnen twee verschillende adressen zijn, of beiden hetzelfde adres. Hieronder leggen we de verschillen uit.

Een correspondentieadres

PriPost biedt een correspondentieadres; een (zakelijk) postadres. Dit is het adres waarop jouw relaties, en bijvoorbeeld ook de KvK en de belastingdienst, jou per post kunnen bereiken.

Een vestigingsadres

Dit is het adres waarop jouw bedrijf ingeschreven is en waar bezoekers voor jouw bedrijf terecht kunnen. Dit kan dus alleen maar een fysiek adres zijn waar mensen echt naartoe kunnen. Het adres van PriPost kan hier niet voor gebruikt worden. Onze dienst PriOffice biedt wel een vestigingsadres waarover je onderop deze pagina meer kunt lezen.

Als jouw eenmanszaak ingeschreven staat op jouw privéadres, wil je deze natuurlijk het liefst afschermen. Wanneer je een alternatief correspondentieadres opgeeft bij de KvK, bijvoorbeeld je Postbox adres, dan zal de KvK jouw privéadres afschermen. Anderen zien dan alleen jouw postadres en dus niet meer jouw woonadres!

Wil je jouw postadres bij de KvK aanpassen in je Postbox adres?
De pagina ‘Postadres wijzigen KvK‘ vertelt je precies hoe en waar je dat doet. Zo weet je zeker dat je alles in één keer goed regelt!

De voordelen van een KvK adres

Waarom een postadres van PriPost als KvK adres?
Hieronder noemen we een aantal van de belangrijkste voordelen:

Afscherming privéadres

Houd je woonadres privé, een geruststellende gedachte en meer privacy.

Professionele uitstraling

Geef jouw bedrijf een zakelijke uitstraling met een representatief kantooradres.

De laagste maandkosten

Weinig tot geen post? Vermijd onnodige kosten, betaal alleen wat je gebruikt.

Je post voortaan digitaal

Mis nooit meer post, waar je ook bent, en archiveer alles direct digitaal.

Wil je jouw postadres bij de KvK aanpassen in je Postbox adres?

Klik op onderstaande knop voor meer uitleg hoe je dat precies doet. Zo weet je zeker dat je alles in één keer goed regelt.

Geen eenmanszaak, maar wel je adres afschermen?

Heb je geen eenmanszaak, maar bijvoorbeeld een BV, een Vof of een Stichting? Dan is jouw vestigingsadres door iedereen eenvoudig te achterhalen. Wanneer jouw vestigingsadres dus jouw privéadres is, is dat adres helaas niet meer zo privé… De enige manier om jouw adres af te schermen, is met een alternatief vestigingsadres.

kvk adres vestigingsadres prioffice

Een alternatief vestigingsadres voor jouw bedrijf

Wil je jouw bedrijf niet vestigen op jouw woonadres, omdat je deze liever privé wilt houden? Onze dienst PriOffice biedt daarvoor de perfecte oplossing. PriOffice heeft 12 kantoren in Nederland die gebruikt kunnen worden als KvK vestigingsadres. Dit zijn representatieve kantoren waar je ook kunt werken en vergaderen, zodat je daarmee netjes voldoet aan de regels van de KvK. Je hebt op deze manier dus zaken en privé gescheiden én je geeft jouw bedrijf ook gelijk een professionele uitstraling.

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over de Postbox.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Is een Postbox anoniem?2024-01-21T20:07:24+01:00

De Postbox is anoniem voor de verzender van de post, want de verzender ziet immers niet jouw privéadres maar het adres van de Postbox. Wanneer je volledig anoniem wilt zijn, kun je een alias toevoegen als geadresseerde, zodat de post aan deze naam verzonden kan worden.

Welke documenten heb ik nodig om de Postbox zakelijk aan te vragen?2024-01-21T20:02:20+01:00

Bij een zakelijke aanvraag hebben wij de gegevens nodig van je bedrijf waaronder de adresgegevens en het KvK nummer (indien het een nog op te richten bedrijf is hebben we geen KvK nummer nodig). Daarnaast vragen wij om een UBO-verklaring in te vullen en doorloop je de ID-verificatie. Meer uitleg over de UBO-verklaring en de ID-verificatie vind je hier.

De KvK vraagt om een toestemmingsverklaring/huurovereenkomst voor het gebruik van het correspondentieadres, kunnen jullie deze verstrekken?2024-01-17T22:39:25+01:00

Als je de Postbox zakelijk aanvraagt verstrekken wij na het afronden van de aanvraag een Huurovereenkomst Postadres, deze kun je gebruiken om het adres te laten aanpassen bij de KvK. De huurovereenkomst vind je in het portal als de ID-verificatieprocedure is doorlopen.

Kan ik deze dienst ook al gebruiken als mijn bedrijf nog moet worden opgericht?2024-01-17T22:38:04+01:00

Dat kan zeker! Als jij je bedrijf nog moet oprichten kun je al gebruik maken van onze dienst, je kunt dan direct bij de oprichting het juiste correspondentieadres doorgeven en ervoor zorgen dat jouw prive adres niet zichtbaar is in het KvK register. Wel zo makkelijk!

Kan ik het postadres ook gebruiken voor Google maps/reviews?2024-01-21T19:56:10+01:00

Google gebruikt voor Reviews en Maps het vestigingsadres van het bedrijf en een postadres is voor hen niet voldoende. Wil je niet dat klanten je privéadres zien en wil je wel gebruik maken van Google reviews en Maps? Wellicht is een vestigingsadres via onze dienst PriOffice dan wat voor jou. Hier vind je er meer informatie over.

Hoe wijzig ik mijn correspondentieadres bij de KvK?2024-01-21T19:53:29+01:00

We hebben een uitgebreide handleiding voor je gemaakt zodat het wijzigen van het correspondentieadres zo gedaan is. De handleiding vind je hier.

Hoe kan ik mijn prive adres afschermen in het register van de KvK?2024-01-21T19:51:19+01:00

We hebben een uitgebreide handleiding voor je gemaakt zodat het wijzigen van het correspondentieadres en het afschermen van je priveadres zo gedaan is. De KvK heeft doorgaans enkele werkdagen nodig om het adres aan te passen en het prive adres af te schermen. De handleiding vind je hier.

Ga naar de bovenkant