HET TEAM VAN PRIPOST

Wij geven jou een persoonlijke service zodat je altijd en overal je post kunt ontvangen!

Wanneer je een alternatief postadres gebruikt, is het essentieel dat je kunt vertrouwen op het bedrijf dat jouw post ontvangt en verwerkt. Post is immers heel persoonlijk en bevat vaak vertrouwelijke informatie. Dan is het toch heel fijn dat je gelijk een vriendelijk en correct antwoord krijgt als je een vraag hebt over jouw post? Wij staan voor je klaar!

Persoonlijke service en goede bereikbaarheid

Bij PriPost staat persoonlijke service en goede bereikbaarheid centraal en wij vinden dat de basis van vertrouwen. Heb je een vraag of een bijzonder verzoek? Bel ons, stuur een email of neem contact op via de chat en we doen er alles aan om je te helpen!

Ron

Founder

Suzanna

Founder

Mike

Commercieel medewerker

Julliet

Jurist

Rob

Developer

Luigino

Developer

Luc

Developer

Wouter

Developer

Wessel

Developer

Joel

Security specialist

Christiaan

ISO

Ivan

Website beheer

Peter

Postverwerking

Teressa

Postverwerking

Daniëlle

Postverwerking

Anja

Postverwerking

Alfons

Facilitair medewerker

John

Facilitair medewerker

Willem

Facilitair medewerker

Zainab

Stagiaire

Een stukje geschiedenis…

PriPost is in 2010 gestart onder de naam PostboxNL. Het idee kwam eigenlijk vanuit onze eigen frustratie met de postbus van PostNL. Wij dachten: “Hier moet toch een beter alternatief voor zijn?” Maar die was er niet, dus hebben we die zelf gecreëerd. PostboxNL was geboren en zoals je kunt zien heeft deze naam enige overeenkomsten met de naam PostNL. Dat deden we bewust om ons echt een beetje af te zetten tegen de traditionele postbus. Juist om duidelijk te maken dat we een beter alternatief zijn: goedkoper, praktischer en moderner, gericht op de flexibel werkende mens van nu.

We zijn begonnen met een paar postbakjes aan de muur maar al snel kwamen er meer en meer klanten bij en moesten we onze werkwijze aanpassen. En niet alleen kleine ondernemers of bedrijven, maar ook particulieren, stichtingen en verenigingen. Mensen werden klant om redenen die wij zelf niet hadden kunnen bedenken.

Vanaf het begin hebben we lage tarieven gehanteerd omdat we van mening zijn dat post een basisbehoefte is waar iedereen toegang toe zou moeten hebben. Wat ook heel erg belangrijk voor ons is, is goede bereikbaarheid en persoonlijke service. We begrijpen dat post iets persoonlijks is en daarom willen mensen zakendoen met een partij waarmee je goed kunt communiceren. Wij zouden het zelf ook niet anders willen!

Automatiseren en investeren

Het bedrijf bleef groeien en we begonnen ons te realiseren dat we moesten automatiseren om alle post goed en binnen de juiste tijd te kunnen blijven verwerken. Automatiseren is echter niet eenvoudig, omdat er geen standaardsoftware beschikbaar is die aan onze behoeften voldoet en een oplossing op maat ontwikkelen kost veel geld. Maar inmiddels is fase 3 van ons online klantenportaal bijna klaar en daar zijn we heel trots op!

In diezelfde periode hebben we ook onze locaties uitgebreid met een kantoor in Amsterdam en Rotterdam.
Steeds meer klanten vroegen of we ook internationale vestigingen hadden en inmiddels is ook die eerste stap gezet met onze eerste buitenlandse vestiging in Barcelona. Dat is ook de reden voor onze naamswijziging naar PriPost, zodat de naam ook kan worden begrepen en uitgesproken door buitenlanders.

Groeien en uitbreiden

Naast PriPost worden ook andere diensten ontwikkeld die er allemaal op zijn gericht om het leven van de flexibel werkende ondernemer gemakkelijker te maken:

  • PriOffice voor het huren van een flexkantoor en een zakelijk adres voor de Kamer van Koophandel
  • PriParcel voor het ontvangen en verwerken van pakketten (dit valt nu nog onder PriPost)
  • PriTelecom voor VoIP-services

Ons doel is nu om ons bekend te maken bij het grote publiek, omdat we nog nooit echt aan marketing hebben gedaan… Een geweldige uitdaging waar we weer naar uitkijken. Wat we vaak zelf zeggen; nu kunnen we eindelijk beginnen!