Meer privacy, minder risico’s

Identiteitsfraude, creditcardfraude, gehackte website, doxing…Het is tegenwoordig geen uitzondering meer, maar iets dat met grote regelmaat gebeurt.

Vroeger was inbraak in je huis het grootste risico, nu is inbraak online het grootste risico. En dat risico heeft helaas veel grotere gevolgen. Het is dus niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor een alternatief adres, bijvoorbeeld om op te geven bij websites en webshops. Zo voorkom je dat jouw privéadres overal bekend is, met het risico dat dit in verkeerde handen beland.

Werk jij als influencer, advocaat, diplomaat, ben je een bekende persoonlijkheid of heb je een ander risicovol beroep? Ook dan is het hebben van een alternatief adres heel prettig, zodat niet iedereen weet waar je woont. Het geeft niet alleen meer privacy, maar ook meer gemoedsrust.

Niks te verbergen?

Je bent lekker online aan het shoppen en je besluit die mooie laptop te kopen die nu in de aanbieding is. Op zich niks geks en zeker niet iets om te verbergen. Of toch wel..?

Wat als criminelen jouw gegevens in handen krijgen, weten wat jij allemaal koopt, weten wat jouw creditcard gegevens zijn en weten waar je woont…Dan weten ze dus ook wat er te halen valt.

Het gaat om wat ze van jou willen weten

Jij kan denken dat je niets te verbergen hebt, maar het gaat om anderen die graag iets van jou willen weten. En zonder dat jij je van enig risico bewust bent, gaan mensen met minder goede bedoelingen met jouw gegevens aan de haal. Dan is het toch een geruststellende gedachte als niet jouw woonadres, maar een alternatief postadres gebruikt is.

Meer privacy in een paar stappen

Wil je ook pakketten ontvangen op een alternatief adres?
Dan biedt onze dienst PriParcel de ideale oplossing. Bekijk hier de mogelijkheden.

1

Vraag een Postbox aan en kies een van onze adressen

PriPost heeft meerdere adressen verspreid in Nederland.

2

Communiceer ons adres in plaats van jouw privéadres

Geef ons adres door aan jouw relaties, bedrijven, webshops, etc.

3

Gebruik eventueel een alias in plaats van jouw eigen naam

Liever anoniem blijven? Gebruik een alias of je artiestennaam.

4

Ontvang jouw post fysiek en/of digitaal, jij bepaalt!

Altijd en overal toegang tot jouw post, waar je ook bent.

Wij delen nooit jouw gegevens

Heb je je wel eens afgevraagd waarom websites zoals Facebook en LinkedIn gratis zijn? Omdat het jouw gegevens zijn waar ze geld aan verdienen. Zo simpel is het.

PriPost is niet gratis, maar gelukkig wel heel voordelig. En bij ons weet je zeker dat jouw gegevens nooit met anderen gedeeld worden. Nu niet, nooit niet. De enige uitzondering hierop, is als de wet het ons verplicht. Bijvoorbeeld vanwege een justitieel onderzoek. Bekijk gerust ons privacyreglement om hier meer over te weten te komen.

Benieuwd naar hoe veilig onze systemen en processen zijn, zodat jouw post zeker weten in goede handen is? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.