Geld besparen met een online portemonnee

Om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden, werken wij met een prepaid betaalsysteem. Het werkt heel simpel; jij stort geld in je online portemonnee (depot) en daarmee worden alle kosten van de Postbox betaald. Online zie je real-time wat het saldo van je depot is. Zodra de maand is afgelopen, ontvang je een factuur voor je boekhouding. Daarin staat overzichtelijk gespecificeerd wat er in het depot gebeurd is.

Maak je gebruik van meerdere Pri-diensten zoals PriParcel of PriOffice? Al onze diensten betaal je vanuit dezelfde online portemonnee. Alles komt overzichtelijk op één verzamelfactuur, waarmee we het jou graag gemakkelijk maken. De financiële administratie en facturatie worden centraal uitgevoerd door PriServices.

Geld storten in je depot

Om de Postbox actief te houden, moet er voldoende saldo in je depot staan. Zonder saldo gaat je account op ‘standby’ en wordt er geen post voor je verwerkt, totdat er weer saldo is. Je ontvangt van ons bericht wanneer het saldo laag is, zodat je het tijdig bij kunt vullen. Je kunt er ook voor kiezen om het depot aan te vullen via automatische incasso, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Facturen

In de eerste week van de nieuwe maand ontvang je een gespecificeerde factuur over de maand daarvoor. Deze factuur bevat:

  • Een overzicht van de gemaakte kosten
  • Een overzicht van de stortingen in het depot
  • De btw-specificatie
  • Je depotsaldo aan het einde van de maand

Deze factuur vind je in het PriPortal onder Mijn account > Financieel. Daar vind je tevens jouw actuele saldo.

Voor klanten met een geldig BTW-nummer buiten Nederland en binnen de EU, kan de BTW worden verlegd. Neem hiervoor contact op met de administratie. Voor bedrijven en particulieren gevestigd of woonachtig buiten de EU kan onder bepaalde voorwaarden gefactureerd worden zonder BTW.

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over onze tarieven.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Hoe werkt de automatische incasso?2024-01-21T23:02:51+01:00

Je kunt ervoor kiezen om het depot automatisch aan te laten vullen door gebruik te maken van automatische incasso. Wij bekijken op meerdere momenten of het saldo nog toereikend is en als het nodig is dan zal er een incasso worden uitgevoerd. De hoogte van het bedrag wordt bepaald op basis van de diensten die je afneemt en je verbruik in de laatste periode. Voordat we gaan incasseren ontvang je daarover bericht. Meer uitleg vind je op deze pagina.

Wanneer ontvang ik mijn factuur?2024-01-21T23:00:08+01:00

Zodra de maand voorbij is, ontvang je na ongeveer een week een factuur over die maand. Op die factuur vind je zowel alle kosten als ook alle stortingen die verrekend zijn met het depot. Alle kosten zijn netjes gespecificeerd per dienst. Deze factuur is bedoeld voor je administratie want de kosten zijn dus al betaald.

Onze uitgebreide facturen zijn al meer dan eens beoordeeld met een dikke duim door accountants en boekhouders dus jij zult er ook vast blij van worden!

Hoe werkt het depot?2024-01-21T22:57:18+01:00

Wij maken gebruik van een depot (online portemonnee) waarin je zelf geld stort. Alle kosten van de Postbox worden verrekend met het saldo van het depot. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is dat er voldoende saldo in het depot staat. Je kunt geld storten via het portal (bijvoorbeeld via Ideal) en je krijgt een reminder wanneer het saldo laag is. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso, waarbij wij zorgen dat er altijd voldoende saldo is. Op deze manier heb je er zelf geen omkijken naar!

Hoe betaal ik maandelijks voor de Postbox?2024-01-21T22:54:35+01:00

Maandelijks zullen op de 1e van de maand de abonnementskosten voor het gebruik van de Postbox worden verrekend met het saldo in je depot. De kosten voor het verwerken van de post worden verrekend op het moment dat wij post voor je verwerken.

Ga naar de bovenkant