Geld besparen met een online portemonnee

Om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden, werken wij met een prepaid betaalsysteem. Het werkt heel simpel; jij stort geld in je online portemonnee (depot) en daarmee worden alle kosten van de Postbox betaald. Online zie je real-time wat het saldo van je depot is. Zodra de maand is afgelopen, ontvang je een factuur voor je boekhouding. Daarin staat overzichtelijk gespecificeerd wat er in het depot gebeurd is.

Maak je gebruik van meerdere Pri-diensten zoals PriParcel of PriOffice? Al onze diensten betaal je vanuit dezelfde online portemonnee. Alles komt overzichtelijk op één verzamelfactuur, waarmee we het jou graag gemakkelijk maken. De financiële administratie en facturatie worden centraal uitgevoerd door PriServices.

Geld storten in je depot

Om de Postbox actief te houden, moet er voldoende saldo in je depot staan. Zonder saldo gaat je account op ‘standby’ en wordt er geen post voor je verwerkt, totdat er weer saldo is. Je ontvangt van ons bericht wanneer het saldo laag is, zodat je het tijdig bij kunt vullen. Je kunt er ook voor kiezen om het depot aan te vullen via automatische incasso, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Facturen

In de eerste week van de nieuwe maand ontvang je een gespecificeerde factuur over de maand daarvoor. Deze factuur bevat:

  • Een overzicht van de gemaakte kosten
  • Een overzicht van de stortingen in het depot
  • De btw-specificatie
  • Je depotsaldo aan het einde van de maand

Deze factuur vind je in het PriPortal onder Mijn account > Financieel. Daar vind je tevens jouw actuele saldo.

Voor klanten met een geldig BTW-nummer buiten Nederland en binnen de EU, kan de BTW worden verlegd. Neem hiervoor contact op met de administratie. Voor bedrijven en particulieren gevestigd of woonachtig buiten de EU kan onder bepaalde voorwaarden gefactureerd worden zonder BTW.