Hoe werkt onze Postbox? Zoals jij het wil!

Hoe onze Postboxt werk bepaal je feitelijk zelf. Door zelf het adres te kiezen waar de post ontvangen wordt. En door zelf te kiezen hoe de post vervolgens bij jou terecht komt; fysiek of digitaal. En verander je na verloop van tijd van gedachten? Geen probleem. Je kunt de instellingen van jouw Postbox op ieder moment wijzigen.

Je regelt alles online via het PriPortal 

Wij ontvangen en verwerken weliswaar jouw fysieke post, toch regel je alles eenvoudig online. Alles wat je wilt wijzigen of opvragen, vind je in het PriPortal. Denk aan het adres waar wij de post naartoe door moeten sturen, de scans, de facturen, etc. En kom je ergens niet uit? Dan kun je in het portal een support ticket aanmaken.

In 4 stappen jouw Postbox aan de praat

1

Kies je Postbox nummer

Een Postboxnummer bestaat uit een letter + 4 cijfers en is uniek voor jou. Dit nummer in combinatie met het adres vormt jouw nieuwe postadres.

2

Kies je nieuwe postadres

Kies één van onze representatieve adressen om jouw post op te ontvangen. We hebben meerdere adressen dus altijd iets in de buurt.

3

Stel je Postbox in

Kies hoe we jouw post moeten verwerken: scannen, doorsturen, reclame verwijderen? De keuze is later altijd aan te passen!

4

Communiceer je postadres

Informeer de bedrijven, instanties en relaties van wie jij post ontvangt, dat je een nieuw postadres hebt. En hier helpen we je graag bij.

Hoe veilig is een Postbox eigenlijk?

Een vraag die we ons heel goed voor kunnen stellen. Immers, het gaat om jouw post en die bevat meestal heel persoonlijke en zeer vertrouwelijke informatie.

De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Bij alles wat we doen, bedenken en ontwikkelen, staat de veiligheid van data, systemen en processen centraal. Dus zowel in het verwerken van de post, als in het opslaan van de gegevens. Logisch ook, want het bieden van privacy is één van de redenen van ons bestaan.

Wij laten ons portal continu testen op eventuele veiligheidsrisico’s zodat we hierop direct actie kunnen ondernemen en ongeautoriseerde bezoekers buiten houden.

Veiligheid
van data

  • Persoonlijke data is versleuteld opgeslagen
  • Wij delen nooit gegevens met derden, tenzij de wet ons dat verplicht
  • Volledig AVG compliant
  • Check hier onze privacyverklaring

Veiligheid
van het portal

  • 2FA-verificatie om veilig in te loggen
  • Frequente pentesting door professionele security experts
  • Actief Responsible disclosure programma

Veiligheid
van postverwerking

  • Medewerkers zijn gescreend en werken met procedures die privacy waarborgen
  • Grote mate van automatisering dus weinig handmatige handelingen
  • Opmaken van geheimhoudingsverklaring is mogelijk

Wat kost een Postbox?

Met een Postbox betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Zakelijke tarieven

Bij zakelijk gebruik de allerlaagste maandelijkse kosten & duidelijke tarieven voor postverwerking; betaal alleen voor wat je gebruikt.

Particuliere tarieven

Bij particulier gebruik de allerlaagste maandelijkse kosten & duidelijke tarieven voor postverwerking; betaal alleen voor wat je gebruikt.

Wat zeggen anderen over PriPost?

Laat je informeren door mensen die al ervaring met ons hebben en lees hun reviews op de onafhankelijke website van Webwinkelkeur.

Veelgestelde vragen

Hiernaast vind je een aantal veelgestelde vragen over de Postbox.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Kan ik zonder vaste woon of verblijfplaats toch een postadres aanvragen?2024-01-17T22:23:37+01:00

Ook zonder vaste woon- of verblijfplaats kun je de Postbox aanvragen. Wij hebben wel een doorstuuradres nodig waar wij je post naartoe kunnen sturen als dat nodig is. Je kunt het postadres enkel gebruiken om je post te ontvangen en niet om jezelf in te schrijven bij de gemeente.

Is het mogelijk om voor meerdere personen post te ontvangen?2024-01-18T13:43:21+01:00

Je kunt aan de Postbox kosteloos 5 geadresseerden (namen) toevoegen, voor iedere volgende geadresseerde betaal je slechts €1,- per maand. Standaard staat de aanvrager van de Postbox als geadresseerde in de Postbox. Vraag je de Postbox zakelijk aan, dan is ook de bedrijfsnaam standaard toegevoegd als geadresseerde. Je kunt het gebruik van de Postbox dus ook gemakkelijk combineren voor zakelijk en privé!

Kan ik ook een Postbox aanvragen als ik in het buitenland woon?2024-01-17T22:22:22+01:00

Dat kan! Wij hebben klanten in 130 landen van de wereld dus ook als je in het buitenland verblijft/woont kun je de Postbox aanvragen. Omdat wij de post voor je kunnen scannen kun je deze overal ter wereld bekijken. We kunnen de fysieke post uiteraard ook naar je doorsturen.

Wat doen jullie nou precies met mijn post?2024-01-18T13:37:49+01:00

Wij verwerken de post zoals jij dat graag wilt en wij doen dat met de grootste zorg. We kunnen de post voor je scannen of naar je doorsturen, je vind hier alle informatie over de verschillende manieren van postverwerking.

Kan ik de post ook bij jullie ophalen?2024-01-17T22:20:34+01:00

Wij kunnen de post voor je scannen of doorsturen, zo hoef je de deur niet meer uit om post op te halen. Het ophalen van de post is niet mogelijk.

Ga naar de bovenkant