PriCompliance

ID VERIFICATIE DOOR PRICOMPLIANCE

Deze Pri-dienst heeft de wettelijke verplichting om de identiteit van de accounthouder te verifiëren. Dit gebeurt door middel van een kopie van het identiteitsbewijs van de accounthouder. PriCompliance is onze service die hiervoor zorgt. Neem hiervoor de volgende stappen:

Download de PriCompliance app in de App-store of Google Play-store

Log vervolgens in met je gebruikersnaam en wachtwoord die je ook gebruikt voor het PriPortal

Voer de verificatiecode in die je per e-mail hebt ontvangen

Volg de instructies in de app

Zakelijke documenten

Van bedrijven, stichtingen en verenigingen zijn wij tevens verplicht vast te leggen wie de UBO (Ultimate Beneficial Owner) is of zijn. Naast een uittreksel van de KvK waarmee de tekenbevoegde persoon wordt vastgelegd, vragen wij de accounthouder ook een UBO verklaring in te vullen in het PriPortal.

Ben je een eenmansbedrijf of heb je niet de verplichting UBO’s vast te leggen? Dan wordt deze melding verwijderd en vervalt de registratieplicht.

Meer informatie over de UBO kun je vinden op deze pagina.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons

Je gegevens worden versleuteld opgeslagen in onze database en wij gaan er zeer zorgvuldig mee om. Na verificatie wordt je identiteitsbewijs van onze servers verwijderd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je gegevens onterecht worden gedeeld of in verkeerde handen terechtkomen. Wij nemen de privacy en de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus. Hoe we dit doen is te lezen in onze privacyverklaring.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.