postadres postbus postverwerker
Wat hebben wij nodig2022-04-01T19:28:32+02:00

Een kopie van je identiteitsbewijs (ID)

Tijdens de aanvraag vragen we je om een kopie van je identiteitsbewijs te uploaden in het portal. Vanuit de Wwft-wetgeving (Wet ter voorkoming van witwassen en fraude) zijn wij dit namelijk verplicht. Oftewel, zonder kopie ID kan je aanvraag niet verwerkt worden. Na het uploaden van je kopie ID zal onze administratie het document controleren en omdat dit een handmatige actie is, gaat hier enige tijd (maximaal 1 werkdag) overheen.

Welke identiteitsbewijzen worden geaccepteerd

  • Paspoort

  • Nationale identiteitskaart (NIC)

  • Nederlands rijbewijs

  • Nederlands vreemdelingendocument

Het kopie ID dient duidelijk leesbaar te zijn. Van het rijbewijs en de Nationale identiteitskaart zijn zowel de voor- als achterkant van het document nodig.

Wij adviseren om de foto en het BSN nummer af te schermen. Voor buitenlandse ID’s geldt dat de MRZ code zichtbaar moet zijn.

ID-example

De UBO verklaring

Aan bedrijven zijn wij tevens verplicht te vragen naar de UBO (Ultimate Beneficial Owner). Je kunt eenvoudig via ons portal de UBO-verklaring invullen, dus je hoeft zelf niets te uploaden.

Heb je zelf al een UBO-verklaring van de KvK? Dan kun je die eenvoudig uploaden in het portal bij Mijn account > Documenten. Je hoeft onze verklaring dan niet in te vullen.

Ben je een eenmansbedrijf? Dan dien je onze verklaring in te vullen via het portal.

Meer informatie over de UBO kun je vinden op deze pagina.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons

Jouw gegevens en documenten worden versleuteld opgeslagen in onze database en wij gaan er zeer zorgvuldig mee om. Na de controle van je ID-bewijs wordt deze direct vernietigd en dus niet bewaard. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens worden gedeeld of zomaar ergens op straat belanden. Wij nemen de privacy en de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus en dit kun je ook lezen in onze privacyverklaring.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postbox aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Ga naar de bovenkant