Bewindvoerder worden

Bewindvoerder worden doe je niet zomaar, daar komt heel wat bij kijken. Er zijn diverse opleidingen, cursussen en zelfs franchise organisaties waarbij je je aan kunt sluiten. Ook zijn er meerdere software pakketten die jou kunnen ondersteunen in het werk als bewindvoerder.

Een onderwerp dat echter vaak vergeten wordt, is postverwerking. En dat is vreemd, want daar kan ongelooflijk veel tijd in gaan zitten. Je ontvangt immers alle post van al jouw cliënten en dat kan behoorlijk oplopen! Als je bewindvoerder wilt worden is dit dus zeker een onderwerp waar je ook goed over na wilt denken.

Bewindvoerder worden betekent efficiënt werken

Een veel gehoorde reden om bewindvoerder te worden is om andere mensen te helpen. Je kunt veel voldoening halen uit het werk door mensen uit de schulden te helpen en hen financieel weer op de rit te brengen. Bij het werk van bewindvoerder komen echter ook een hoop administratieve taken kijken. Hoe efficiënter je dat werk organiseert, hoe meer tijd je over houdt voor het daadwerkelijk helpen van cliënten.

Door de administratieve taken goed te organiseren en te automatiseren, houd je meer grip op je werk als bewindvoerder. En, niet geheel onbelangrijk, je bespaart tijd! Hierdoor kun je meer cliënten helpen én een hoger inkomen opbouwen. En dat is toch waarom je bewindvoerder wilt worden?

Digitaliseren

Door de werkprocessen zoveel mogelijk te digitaliseren, werk je veel efficiënter. Dus weg met die ouderwetse ordners en maak zoveel mogelijk gebruik van moderne, gebruiksvriendelijke software die het werk voor jou makkelijker maakt. Naast het voordeel van tijd besparen, is het ook veiliger om digitaal te werken én je bent locatie onafhankelijk. Of je nu op kantoor bent of bij een cliënt, je hebt altijd de beschikking over alle benodigde informatie.

Bewindvoerder worden met slimme bedrijfsvoering

Post digitaliseren

Het verwerken van de post van jouw cliënten kan zoals gezegd veel tijd in beslag nemen. Daarom is het heel slim de postverwerking te digitaliseren, gelijk vanaf het moment dat je bewindvoerder wordt. Want wees eerlijk, zit jij erop te wachten om alle enveloppen uit te zoeken, te openen, te scannen en/of te archiveren? Zou het niet veel fijner zijn om alle post gelijk digitaal aangeleverd te krijgen?

Door de post te laten digitaliseren bespaar jij ontzettend veel tijd. Je houdt een heerlijk opgeruimd bureau, want de documenten worden gelijk digitaal aangeleverd. En met de moderne software kun je de documenten automatisch toewijzen aan de juiste cliënt.

Bewindvoerder worden vanuit huis

Verreweg de meeste bewindvoerders werken als ZZP’er vanuit huis. Dat is natuurlijk heel prettig, omdat je daarmee bespaart op de kosten van een duur kantoor. Bewindvoerder worden vanuit huis heeft echter ook een nadeel: jouw huisadres is namelijk ook jouw zakelijke adres geworden. En helaas kleven hier risico’s aan, omdat al jouw cliënten dan weten waar je woont.

Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen. Door je post te laten digitaliseren, oftewel uit te besteden, heb je automatisch ook een alternatief postadres. Dat postadres kun je gebruiken op jouw website en briefpapier, waarmee je jouw huisadres afschermt en dus privé houdt.

Bewindvoerder worden met slimme bedrijfsvoering

PriPost biedt een zakelijk postadres en digitale postverwerking voor bewindvoerders

PriPost bestaat ruim 10 jaar en is gespecialiseerd in postverwerking voor bewindvoerders. Wij bieden een alternatief postadres waar we alle post van jouw cliënten kunnen ontvangen. Zodra er post binnenkomt, wordt deze direct gescand, zodat jij alles dezelfde dag digitaal kunt bekijken.

Door onze jarenlange ervaring in postverwerking voor bewindvoerders, weten we welke zaken voor jou belangrijk zijn. Onze processen en systemen zijn daar specifiek voor ingericht en we hebben zelfs speciale tarieven voor bewindvoerders. Voor een paar euro per client per maand ben je al klaar!

Dus wil je bewindvoerder worden en de postverwerking slim en voordelig uitbesteden? Kijk dan op deze speciale pagina voor bewindvoerders. Hier lees je ook ervaringen van andere bewindvoerders die al jaren klant bij ons zijn!