VOORDELIG JE BEDRIJF VESTIGEN EN FLEXWERKEN
VOORDELIG JE BEDRIJF VESTIGEN EN FLEXWERKEN

Een professioneel KvK vestigingsadres voor jouw bedrijf

PriPost biedt een zakelijk postadres dat je naar al jouw relaties kunt communiceren. Ondernemers die ook een vestigingsadres willen hebben voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel, kunnen dit regelen via PriOffice (een zusterbedrijf van PriPost, beiden onderdeel van de PriGroup). Je kunt jouw bedrijf dus ook vestigen op jouw Postbox adres. Je hebt hiervoor een huurcontract nodig die wordt afgegeven door PriOffice.

Het gebruik van het Postbox adres als vestigingsadres bij de KvK is aan regels gebonden. Zo stelt de Kamer van Koophandel dat het alleen mogelijk is om te vestigen op de locatie van waaruit ook daadwerkelijk de werkzaamheden kunnen plaatsvinden. PriOffice heeft ruime gelegenheid tot werken en vergaderen en voldoet hiermee aan de eisen van de KvK.

Alleen met een PriPost abonnement kun je je vestigen via PriOffice. Op die manier wordt je post betrouwbaar en vlot verwerkt en mis je nooit meer iets. Lees hier meer over de samenwerking tussen PriPost en PriOffice.

Voordelig je bedrijf vestigen en werken

Vestigingsadres

Om met een bedrijf te vestigen dien je als Postboxhouder een lidmaatschapsovereenkomst aan te gaan met PriOffice. Alle informatie hierover kun je vinden op de website: www.prioffice.eu

Hier rechts vind je de tarieven van Prioffice. Een Plus abonnement is voldoende voor een vestigingsadres. Daarmee ontvang je een huurcontract waaruit blijkt dat je (flexibele) kantoorruimte huurt. Dit heb je nodig om te overhandigen aan de KvK bij inschrijving op dit adres.

 
BASIC
PLUS
PREMIUM

Tarief per maand

GRATIS
€ 39,95
nu
€ 29,95
€ 69,95
nu
€ 54,95
Maandelijks opzegbaar
Vrij gebruik van een flexdesk (fair use*)
-
-
Optie huren vergaderruimte (max 12 pers)
Optie huren spreekkamer (2/3 personen)
Optie huren flexdesk
PriPost abonnement nodig voor postwerking
-
Adres te gebruiken als KvK vestigingsadres
-
Adres te gebruiken op website / media
-
Gratis koffie, thee en gebruik faciliteiten
-
Korting op huur kantoor / vergaderruimte
-
10%
25%

Ben je er klaar voor en wil je een Postbox aanvragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.