Privé adres KvK

Zoek je een postadres voor de KvK? Je kunt jouw bedrijf registreren op je privéadres en vervolgens een ander postadres gebruiken. Dat betekent dat je een ander adres aan je klanten en relaties door kunt geven. Bijvoorbeeld voor informatie die ze toesturen, net als facturen of andere documentatie. Zodat jouw privéadres op zo min mogelijk plekken beschikbaar is.

Tip: heb je een eenmanszaak en wil je jouw privé adres afschermen bij de KvK? Tegenwoordig kan dat wanneer je als eenmanszaak een alternatief postadres hebt. Met onze Postbox heb je dat dus voor slechts een paar euro per maand geregeld! 

Voor andere rechtsvormen bieden we een oplossing met een KvK vestigingsadres. Houd er rekening mee dat hier voorwaarden aan verbonden zijn. We kunnen je er bij PriOffice goed mee van dienst zijn.

zakelijke post ontvangen

Adres afschermen: gebruik een postadres

Vind je het belangrijk om jouw privé adres bij de KvK zo goed mogelijk af te schermen? Dat kan op een paar verschillende manieren. Met een ander vestigingsadres, dat we aanbieden via PriOffice. En met een zakelijk postadres, waarmee je de meeste zichtbaarheid eenvoudig wegneemt.

  • Eenmanszaken
    Sinds kort kun je als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel om afscherming van je adres vragen. De enige voorwaarde is dat je een alternatief postadres hebt, oftewel een Postbox. Je ontvangt van PriPost een Toestemmingsverklaring waarmee je bij de KvK aantoont dat je ons adres mag gebruiken.
  • Andere rechtsvormen
    Bij de Kamer van Koophandel blijft jouw privéadres dan bekend en op te vragen. Toch kun je het zakelijke postadres gebruiken voor al jouw klanten, leveranciers en andere relaties. Bijvoorbeeld voor de belastingdienst en voor (inkoop)facturen die je ontvangt. Net als voor andere post, die we kunnen bewaren, scannen of doorsturen. Zodat jij niets hoeft te missen, terwijl je buiten de KvK om jouw privé adres kunt afschermen.
    Wil je jouw adres toch volledig afschermen? Kies dan voor een vestigingsadres via PriOffice.

Tip: Is jouw bedrijf nog niet opgericht? Geen probleem, je kunt eerst het adres bij ons aanvragen zodat jouw bedrijf gelijk op het juiste adres wordt ingeschreven. 

Algemene voorwaarden

KvK inschrijven zonder adres: kan dat?

Wil je je bij de KvK inschrijven zonder adres? Dat kan, door een vestigingsadres voor de KvK te huren. Dat gaat verder dan alleen een zakelijk postadres, dat je kunt gebruiken voor jouw klanten, leveranciers en andere relaties.

Je gebruikt op die manier een ander KvK vestigingsadres voor het handelsregister, zodat jouw privéadres daar niet in komt te staan. Handig, bijvoorbeeld als je wilt voorkomen dat klanten ineens voor de deur staan. Bijvoorbeeld als ze niet tevreden zijn over je producten of diensten, of als er een keer wat anders aan de hand is.

Privé adres bij KvK afschermen

Wil je jouw privé adres bij de KvK afschermen of er in ieder geval voor zorgen dat klanten die niet steeds zien en gebruiken? Wij leggen je graag uit hoe je dat aanpakt. En wat de mogelijkheden zijn, om post te bewaren, te scannen of door te sturen. Zodat je wel alles kunt ontvangen, zonder dat iedereen op de hoogte is van waar je woont.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. algemene vragen