Een vestigingsadres vanaf €34,25 per maand

Benieuwd hoe dat werkt? Via onze dienst PriOffice bieden wij vestigingsadressen en ontvang je een huurcontract waar de KvK om vraagt. Uiteraard op basis van een laag tarief per maand. Waarmee je een KvK vestigingsadres huurt, zodat je daar zakelijk gebruik van kunt maken.

Let op: alleen op zoek naar een adres om jouw zakelijke post te ontvangen? Dan heb je voldoende aan een postadres voor de KvK. Goedkoper en afhankelijk van minder voorwaarden. Met de mogelijkheid om jouw post te laten bewaren, te scannen of door te sturen.

KvK vestigingsadres wijzigen: de voorwaarden

Een vestigingsadres voor de KvK huren kan bij PriOffice, onze zusteronderneming die daarin is gespecialiseerd.
Zie hieronder de verschillende abonnementen die PriOffice biedt. Om je bedrijf te vestigen heb je minimaal het Plus abonnement nodig. De kosten zijn vanaf €34,25 per maand, afhankelijk van de locatie, en er zijn 12 locaties in Nederland waar je uit kunt kiezen.

prioffice

Basic (gratis): Flexwerken en vergaderen

Wél gebruik maken van de flexplekken en mogelijkheden tot vergaderen, maar daar geen betaald abonnement voor afsluiten? Gebruik het gratis lidmaatschap, waarmee je ervoor zorgt dat je de volledige flexibiliteit hebt. In dit lidmaatschap zit geen vestigingsadres inbegrepen.

Plus (v.a. €34,25): flexwerken en vestigen

Wil je voordelig flexwerken en het adres gebruiken als vestigingsadres voor de KvK? Met het Plus-lidmaatschap weet je zeker dat je op een succesvolle manier daar gebruik van kunt maken. Heel betaalbaar en bovendien met korting op de flexplekken en vergaderruimten.

Jouw vestigingsadres voor de KvK wijzigen, bijvoorbeeld om jouw privéadres af te schermen? Je moet aan een belangrijke voorwaarde voldoen; je moet er jouw werkzaamheden uit kunnen voeren, dus moeten kunnen werken.

Tip: het is natuurlijk prettig om op jouw werklocatie ook te kunnen vergaderen. Toch stelt de KvK dat niet verplicht.

PriOffice biedt je een adres waar je kunt werken én vergaderen, zodat je voldoet aan de belangrijke richtlijnen van de Kamer van Koophandel. Geschikt om jouw vestigingsadres te wijzigen, dankzij een locatie die je voordelig kunt huren.

Je ontvangt van PriOffice een huurcontract, waaruit blijkt dat je (flexibele) kantoorruimte huurt. Volgens de voorwaarden van de KvK, zodat je de gegevens zonder zorgen kunt overhandigen tijdens de inschrijving. Op het nieuwe adres, waarmee je voorkomt dat jouw privéadres in het Handelsregister terechtkomt.

Vestigingsadres KvK huren

KvK postbus als vestigingsadres: kan dat?

Je kunt voor de KvK geen postbus als vestigingsadres gebruiken. Het postbusadres is niet geschikt om vanuit te werken. Dat betekent dat je niet aan de voorwaarden voldoet. De Kamer van Koophandel zal het adres niet accepteren, waardoor je daar geen gebruik van kunt maken.

Vestigingsadres voor de KvK huren

Wil je een vestigingsadres voor de KvK huren? Ga een stap verder dan met alleen een postadres voor bedrijven. En gebruik het om jouw privéadres bij de KvK af te schermen. Om die uit het Handelsregister te houden, zodat klanten niet ineens voor de deur staan.

Let op: Je hebt ook een Postbox van PriPost nodig om bij PriOffice een vestigingsadres aan te vragen. PriPost verzorgt de post die voor jou binnenkomt op je vestigingsadres.