PRIPOST EN PRIOFFICE WERKEN SAMEN
PRIPOST EN PRIOFFICE WERKEN SAMEN

PriPost verwerkt alle post voor de klanten van PriOffice

PriPost en PriOffice maken gebruik van dezelfde kantoren en werken met elkaar samen. Wanneer je een Plus of Premium lidmaatschap hebt bij PriOffice, kun je de adressen van de PriOffice kantoren gebruiken op je website of andere media. Ook kun je in dat geval jouw bedrijf vestigen op één van de PriOffice locaties. Als gevolg daarvan zal er zeer waarschijnlijk post voor je binnenkomen en die post wordt verwerkt door PriPost. Dat is de reden dat je altijd een PriOffice abonnement nodig hebt, wanneer je bedrijf gevestigd is bij PriOffice.

PriPost bestaat ruim 10 jaar en is gespecialiseerd in het verwerken van post. Bij PriPost huur je een Postbox met een uniek Postboxnummer. Dat nummer in combinatie met een van de kantooradressen in Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam of Barcelona, vormt jouw postadres.

In het online platform (PriPortal) geef je aan hoe jouw post moet worden verwerkt:

 • Je kunt de post laten doorsturen
  De enveloppen worden in een grotere envelop verzameld en per post naar je doorgestuurd.
 • Je kunt de post laten scannen
  Je post is vaak dezelfde dag al beschikbaar in het PriPortal. Je kan de documenten bekijken, downloaden of archiveren. Ook kun je middels de ‘slimme mappen’ documenten direct doorsturen naar bijvoorbeeld je boekhouder. Super handig!
 • Een combinatie van scannen en doorsturen is ook mogelijk
Post doorgestuurd krijgen naar elk adres
kvk adres vestigingsadres prioffice

Voordelen van de samenwerking tussen PriPost en PriOffice

PriPost verwerkt de post voor duizenden klanten uit meer dan 50 landen, dus wij hebben ontzettend veel ervaring. Daardoor kun jij er zeker van zijn dat jouw post in goede handen is! Dit in tegenstelling tot andere flexkantoren, waar post vaak een bijzaak is en het minder goed is georganiseerd. Omdat PriPost gespecialiseerd is in postverwerking, heb je diverse extra opties waar je gebruik van kunt maken:

 • Gratis filteren van geadresseerde reclame
 • Aangetekende post ontvangen
 • Post (aangetekend) laten uitsturen
 • Pakketten ontvangen

Bekijk hier de verschillende verwerkingsopties die PriPost biedt.

Je regelt alles eenvoudig online via het PriPortal. Een klantvriendelijk klantenportaal waar je op één plek je praktische zaken regelt die je als ondernemer nodig hebt!

Het aanvragen van een Postbox is binnen een paar minuten geregeld.

[maxbutton id=”17″]

Heb je eerst nog wat vragen?
Neem dan contact met ons op of met PriOffice, via chat, mail of telefoon.