PriPost verwerkt alle post voor de klanten van PriOffice

PriPost en PriOffice maken gebruik van dezelfde kantoren en werken met elkaar samen. Wanneer je een Plus of Premium lidmaatschap hebt bij PriOffice, kun je de adressen van de PriOffice kantoren gebruiken op je website of andere media. Ook kun je in dat geval jouw bedrijf vestigen op één van de PriOffice locaties. Als gevolg daarvan zal er post voor je binnenkomen en die post wordt verwerkt door PriPost.

PriPost bestaat bijna 10 jaar en is gespecialiseerd in het verwerken van post. Bij PriPost huur je een Postbox met een uniek Postboxnummer. Dat nummer in combinatie met een van de kantooradressen in Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam of Barcelona, vormt jouw postadres.

Post doorgestuurd krijgen naar elk adres

Je kunt zelf aangeven hoe jouw post moet worden verwerkt. Dit regel je eenvoudig via het online platform (PriPortal).

  • Je kunt de post laten doorsturen
    De enveloppen worden in een grotere envelop verzameld en per post naar je doorgestuurd.
  • Je kunt de post laten scannen
    Je post is vaak dezelfde dag nog beschikbaar in het online klantenportaal. Je kan de documenten bekijken, downloaden of archiveren. Ook kun je middels de ‘slimme mappen’ documenten direct doorsturen naar bijvoorbeeld je boekhouder. Super handig!
  • Een combinatie van scannen en doorsturen van je post is ook mogelijk

Voordelen van de samenwerking tussen PriPost en PriOffice

PriPost verwerkt de post voor duizenden klanten uit meer dan 50 landen, dus zij hebben ontzettend veel ervaring. Daardoor kun jij er zeker van zijn dat jouw post in goede handen is! Dit in tegenstelling tot andere flexkantoren, waar post vaak een bijzaak is en het minder goed is georganiseerd. Omdat PriPost gespecialiseerd is in postverwerking, heb je diverse extra opties waar je gebruik van kunt maken:

  • Gratis filteren van geadresseerde reclame
  • Aangetekende post ontvangen
  • Post (aangetekend) laten uitsturen

Bekijk hier de verschillende verwerkingsopties die PriPost biedt.

Een ander voordeel van de samenwerking is dat je één verzamelfactuur ontvangt. Dus zowel de diensten die je afneemt bij PriOffice als bij PriPost komen op één factuur te staan. Ga je in de toekomst meer diensten afnemen van de PriGroup, dan geldt daar hetzelfde voor. PriParcel is gespecialiseerd in het ontvangen, verwerken en (geconsolideerd) doorsturen van pakketten. Met name webwinkels uit heel Europa maken hiervan gebruik om voordelig hun retouren te laten verwerken. PriTelecom biedt VoIP diensten met de voordeligste tarieven in de markt.

Nog een zeer praktisch voordeel is dat je alles eenvoudig online kunt regelen via het PriPortal. Een klantvriendelijk klantenportaal waar je op één plek je praktische zaken regelt die je als ondernemer nodig hebt!

Het aanvragen van een Postbox is binnen een paar minuten geregeld.

Vraag nu je Postbox aan!

Heb je eerst nog wat vragen?
Neem dan contact met ons op of met PriOffice, via chat, mail of telefoon.