Loading...
PriPost locaties in Nederland en Spanje
PriPost locaties2019-06-04T23:51:39+01:00

PriPost locaties

PriPost heeft in Nederland drie kantoorlocaties (Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam) en een postbus adres in Nederland en op dit moment één locatie in Spanje. Je kunt deze allemaal door elkaar als postadres gebruiken, zolang jouw unieke Postboxnummer maar vermeld staat. Voor de ontvangst van pakketten kun je de locatie in Leidschendam en Barcelona gebruiken. In de toekomst zullen meer locaties worden geopend in Nederland en andere landen binnen Europa.

PriPost biedt een ‘locatie onafhankelijk concept’. Ook wanneer je als voorbeeld in Maastricht gevestigd of woonachtig bent, komt de post netjes bij jou terecht. De post wordt namelijk doorgestuurd of gescand.

Wat zijn de kosten?

Met één Postboxnummer kun je post ontvangen en laten verwerken op alle PriPost vestigingen. Voor de ontvangst van pakketten is in Nederland en Spanje een centrale locatie beschikbaar.

De wekelijkse vastrechtkosten zijn slechts € 0,99 excl BTW (€ 1,20 incl BTW). Wanneer je in meerdere landen post of pakketten wilt ontvangen, worden de kosten per land in rekening gebracht.

PriPost locaties
Direct een Postbox aanvragen
Nederland

Adressen voor ontvangst van POST – Nederland

Locatie Amsterdam:
(Geadresseerde)
Keurenplein 41
Unit (UW BOXNR)
1069CD Amsterdam
Nederland
Locatie Rotterdam:
(Geadresseerde)
Strevelsweg 700
UNIT 303-(UW BOXNR)
3083AS Rotterdam
Nederland
Locatie Leidschendam:
(Geadresseerde)
Gr. Juliana v Stolberglaan 31
UNIT (UW BOXNR)
2263AB Leidschendam
Nederland
PostNL Postbus:
(Geadresseerde)
Postbus 1000
UNIT (UW BOXNR)
2260BA Leidschendam
Nederland
Nederland

Adres voor ontvangst van PAKKETTEN – Nederland

Locatie Leidschendam:
(Geadresseerde)
Gr. Juliana v Stolberglaan 31
UNIT (UW BOXNR)
2263AB Leidschendam
Nederland
Nederland
Nederland

Adres voor ontvangst van Post – Spanje

Locatie Barcelona:
(Geadresseerde)
C/ Mina de la Ciudad 91
UNIT (UW BOXNR)
08042 Barcelona
Spain
Nederland
Nederland

Adres voor ontvangst van PAKKETTEN – Spanje

Locatie Barcelona:
(Geadresseerde)
C/ Mina de la Ciudad 91
UNIT (UW BOXNR)
08042 Barcelona
Spain
  • Het is belangrijk dat u het boxnummer communiceert en laat vermelden in het adres door de afzender. Het ontbreken van het boxnummer kan extra kosten met zich mee brengen.

  • Het boxnummer kan op verschillende manieren worden vermeld. Kijk voor meer informatie op: https://www.pripost.eu/pbh/boxvermelding/

  • Pakketten en post worden alleen aangenomen/verwerkt indien de status en instelling van uw postbox dit mogelijk maken

  • (Periodieke)kosten worden per land separaat in rekening gebracht.

Vragen en antwoorden m.b.t. de PriPost locaties

Kan ik zelf een locatie kiezen voor mijn Postbox?2019-05-13T17:32:13+01:00

PriPost heeft op dit moment vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam. Omdat wij de post verwerken (doorsturen, scannen, bewaren) hoef je de post niet zelf op te halen, waardoor de locatie van ondergeschikt belang is. Meer informatie over de locaties van PriPost kun je vinden op deze pagina. Je kunt met jouw Postboxnummer post ontvangen op alle verschillende PriPost adressen.

Kan ik elke vestiging gebruiken om post en/of pakketten te ontvangen?2019-04-14T19:33:32+01:00

Ja, je kunt elke vestiging gebruiken om post te ontvangen. Omdat pakketten centraal worden verwerkt vanuit de locatie Leidschendam, heeft het onze voorkeur (en wordt sterk aanbevolen) om de locatie Leidschendam als pakketadres te gebruiken. Op de andere locaties is tijdens kantooruren vrijwel altijd een medewerker aanwezig om pakketten te ontvangen. Onze ervaringen met de verschillende pakketbezorgers op deze locaties is echter niet erg positief. Soms komen pakketten niet aan, of worden deze aan buren afgegeven of retour gestuurd. Dit gebeurt zonder dat wij hiervan op de hoogte worden gesteld en wij wel aanwezig zijn om pakketten in ontvangst te nemen. Helaas hebben wij hier geen controle op. Op de locatie in Leidschendam zijn onze ervaringen wel goed en kunnen we jou de beste service bieden.