Loading...
PriPost locaties in Nederland en Spanje
/PriPost locaties
PriPost locaties2019-04-14T18:32:45+01:00

PriPost locaties

PriPost heeft in Nederland drie kantoorlocaties (Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam) en een postbus adres en je kunt deze allemaal door elkaar als postadres gebruiken, zolang jouw unieke Postboxnummer maar vermeld staat. Voor de ontvangst van pakketten kun je de locatie in Leidschendam gebruiken. Binnen Nederland zullen in de toekomst ook locaties worden geopend in Den Haag en Utrecht.

PriPost biedt een ‘locatie onafhankelijk concept’. Ook wanneer je als voorbeeld in Maastricht gevestigd of woonachtig bent, komt de post netjes bij jou terecht. De post wordt namelijk doorgestuurd of gescand.

Inmiddels is de eerste internationale vestiging (Barcelona/Spanje) een feit en zijn we druk bezig om alles hiervoor in gereedheid te brengen. Het is ons doel om internationaal georiënteerde bedrijven een postadres te bieden in verschillende landen, allemaal met hetzelfde Postboxnummer. Op deze manier maken wij het heel eenvoudig voor bedrijven om in meerdere landen zaken doen, zonder fysieke aanwezigheid.

Meer informatie over onze locatie in Spanje volgt snel!

PriPost locaties
Direct een Postbox aanvragen

Wat zijn de kosten?

Met één Postboxnummer kun je post ontvangen en laten verwerken op alle Nederlandse (en in de nabije toekomst ook buitenlandse) PriPost vestigingen. Voor de ontvangst van pakketten is in Nederland een centrale locatie beschikbaar (Leidschendam)

De wekelijkse vastrechtkosten zijn slechts € 0,99 excl BTW (€ 1,20 incl BTW). Je kunt hiervoor elke locatie in Nederland gebruiken voor de ontvangst van post. Wanneer je in meerdere landen post wilt ontvangen, worden de vastrechtkosten per land in rekening gebracht (in mei 2019 zal Spanje als eerste land open gaan).

Landen waar PriPost locaties zal openen:

  • Spanje

  • Portugal

  • Frankrijk

  • Engeland

  • Duitsland

  • België

  • Ierland

  • Italie

  • Polen

De adressen voor de ontvangst van post (geen pakketten):

Amsterdam

pripost-locaties-amsterdam

Keurenplein 41
1069CD Amsterdam
Nederland

Rotterdam

Strevelsweg 700 – Unit 303
3083AS Rotterdam
Nederland

Leidschendam

Locatie Leidschendam

Gr. Juliana v Stolberglaan 31
2263AB Leidschendam
Nederland

Postbus adres

PriPost postbus Locatie

Postbus 1000
2260BA Leidschendam
Nederland

Het adres voor pakketten:

Leidschendam

Pakket locartie

Gr. Juliana v Stolberglaan 31
2263AB Leidschendam
Nederland

Vragen en antwoorden m.b.t. de PriPost locaties

Kan ik zelf een locatie kiezen voor mijn Postbox?2018-11-25T21:15:48+01:00

PriPost heeft op dit moment vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam. Omdat wij uw post verwerken (doorsturen, scannen, bewaren) hoeft u de post niet zelf op te halen, waardoor de locaties van ondergeschikt belang zijn. Meer informatie over de locaties kunt u vinden op deze pagina. U kunt met uw Postboxnummer post ontvangen op alle verschillende PriPost adressen.

Kan ik elke vestiging gebruiken om post en/of pakketten te ontvangen?2019-04-14T19:33:32+01:00

Ja, je kunt elke vestiging gebruiken om post te ontvangen. Omdat pakketten centraal worden verwerkt vanuit de locatie Leidschendam, heeft het onze voorkeur (en wordt sterk aanbevolen) om de locatie Leidschendam als pakketadres te gebruiken. Op de andere locaties is tijdens kantooruren vrijwel altijd een medewerker aanwezig om pakketten te ontvangen. Onze ervaringen met de verschillende pakketbezorgers op deze locaties is echter niet erg positief. Soms komen pakketten niet aan, of worden deze aan buren afgegeven of retour gestuurd. Dit gebeurt zonder dat wij hiervan op de hoogte worden gesteld en wij wel aanwezig zijn om pakketten in ontvangst te nemen. Helaas hebben wij hier geen controle op. Op de locatie in Leidschendam zijn onze ervaringen wel goed en kunnen we jou de beste service bieden.