Een zakelijk postadres

Jouw postadres zakelijk gebruiken en die post liever niet thuis ontvangen? Laat jouw zakelijke post bezorgen op ons adres, in jouw eigen Postbox. Als postadres voor de KvK en als handige oplossing om daar zelf geen omkijken meer naar te hebben.

Met een zakelijk postadres op ons adres ontvangen wij jouw post. Die we voor je digitaliseren of die we bewaren. Zodat je er digitaal naar kunt kijken of om de post pas na een bepaalde periode te ontvangen. Of periodiek natuurlijk, als je die naar jouw adres wilt laten doorsturen.

Met onze Postbox bepaal jij voortaan hoe je jouw zakelijke post wilt ontvangen. En zorg je eenvoudig voor meer privacy, omdat je jouw klanten, relaties en andere contacten niet steeds je privéadres hoeft door te geven.

Postadres en vestigingsadres

Wil je jouw postadres zakelijk wijzigen? Dat is wat anders dan het vestigingsadres. Je kunt jouw vestigingsadres bijvoorbeeld hetzelfde houden, terwijl de post voortaan bij ons in jouw Postbox terecht komt.

Tip: Voor eenmanszaken is het hebben van een zakelijk postadres tegenwoordig al voldoende om bij de KvK het privéadres af te laten schermen! Kijk hier voor meer uitleg.

Wil je ook je vestigingsadres wijzigen?

Dat kan via onze dienst PriOffice. Je kunt dan gebruik maken van een zakelijk adres voor de KvK, dat soms ook wel een virtueel adres wordt genoemd.

PriOffice

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Postadres zakelijk gebruiken

Wil je jouw postadres zakelijk gebruiken? Dat kan al voor € 5,95 per maand. Daarnaast betaal je de kosten voor het scannen of het doorsturen van de post, zodat je er digitaal naar kunt kijken of we de post naar je kunnen doorsturen. Daarbij filteren we de reclame er alvast gratis voor je uit, waardoor je daar sowieso geen omkijken naar hebt.

Wij zorgen ervoor dat je de zakelijke post kunt laten bezorgen in jouw Postbox, gewoon op ons adres. Dat betekent dat jij er geen omkijken meer naar hebt en dat het niet nodig is om steeds je privéadres door te geven.

Tip: Wil je liever geen eigen medewerker inzetten om de post te ontvangen, te sorteren en beschikbaar te maken? We zijn het goedkope alternatief. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid om jouw zakelijke post te laten scannen, waardoor je daar locatie-onafhankelijk altijd digitaal naar kunt kijken.

zakelijk postadres

Wat zeggen anderen over PriPost?

Laat je informeren door mensen die al ervaring met ons hebben en lees hun reviews op de onafhankelijke website van Webwinkelkeur.