postadres postbus postverwerker
Postadres voor particulieren2022-03-16T16:56:57+01:00

Particulier postadres aanvragen

Ons postadres is heel geschikt voor particulieren en aanvragen is zo gepiept. Binnen enkele minuten heb je jouw nieuwe postadres beschikbaar om te gebruiken. Je kunt jouw post laten bezorgen op een van onze PriPost-locaties. Zodat je jouw post voortaan digitaal bekijkt of om die laten doorsturen naar het adres van jouw keuze. Heel handig, bijvoorbeeld als je (langere tijd) op reis bent of geen vast adres hebt.

Hoe werkt een particulier postadres?

Benieuwd hoe je ons postadres voor particulieren kunt gebruiken? We bieden je drie mogelijkheden:

 • Post laten scannen
  Digitaal jouw post bekijken, waar en wanneer je dat wilt? Wij scannen de post die je ontvangt, zodat je daar dezelfde dag al digitaal naar kunt kijken. Handig als je op reis bent of als je de fysieke post niet meer wilt ontvangen.
 • Post bewaren
  Op reis of kun je om een andere reden tijdelijk niet bij de post die je fysiek ontvangt? Wij kunnen de post voor je bewaren. Tot je er wel tijd voor hebt, met de zekerheid dat je niets zal missen. Via ons zusterbedrijf PriParcel kunnen we ook pakketten voor je ontvangen en bewaren.
 • Periodiek doorsturen
  De post periodiek fysiek ontvangen? We sturen het naar je door, netjes verzameld in een grote envelop waarin we alles samenbrengen. Voordelig en eenvoudig, om de post te ontvangen op momenten dat het jou uitkomt.
Postadres voor particulieren

Tip: verhuis je regelmatig of woon je de komende tijd op verschillende adressen? Met ons postadres voor particulieren geef je jouw relaties en de instanties één adres door, dat steeds hetzelfde blijft.

Weinig thuis: vaak op reis en toch post ontvangen

Ben je weinig thuis of (vaak) lang op reis? Met ons particulier postadres zorg je er eenvoudig voor dat je toch gewoon jouw post kunt ontvangen. En daar digitaal naar kunt kijken of de post fysiek ontvangt als het jou uitkomt.

En wil je jouw eigen adres liever niet met iedereen delen of doorgeven bij de instanties die je post willen sturen? Ook dan is ons postadres voor particulieren de beste keuze. Zowel je wel alle belangrijke post ontvangt, zonder dat anderen jouw woonadres hoeven te weten.

Tip: weinig thuis en toch pakketten ontvangen die je online bestelt? Laat de pakketten bezorgen in jouw Parcelbox. PriParcel ontvangt en verzamelt, waarna ze het in één keer naar je doorsturen als het jou uitkomt.

Let op: je kunt onze Postbox helaas NIET gebruiken voor inschrijving als woon- of briefadres bij de gemeente.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t.een particulier postadres

Wat wordt nu mijn nieuwe postadres?2020-08-27T16:52:07+02:00

Jouw postadres krijg je op een van onze locaties in Nederland of het buitenland. Ontdek online hoe jouw postadres notering eruit komt te zien. Het gaat bijvoorbeeld om:

Jouw naam
Keurenplein 41 Unit <letter en nummer>
1069 CD Amsterdam

Wat kost een Postbox?2020-08-27T16:59:11+02:00

Onze Postbox is beschikbaar voor € 5,95 per maand, exclusief btw. Dat betekent dat je 80% goedkoper uit bent dan met een reguliere postbus. Bekijk ook ons complete overzicht van de tarieven.

Waarom is PriPost de beste optie voor een alternatief postadres?2020-08-27T15:38:01+02:00

Bij PriPost houden we de kosten laag en maken we het je tegelijkertijd gemakkelijk. Omdat je nooit meer de deur uit hoeft om de post op te halen. En met de mogelijkheid om digitaal en online je post te lezen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.
Bovendien zijn we professioneel en goed georganiseerd, om je de beste service te kunnen bieden. Jouw (particuliere) post is bij ons in goede handen. Zodat je kunt vertrouwen op een postadres voor particulieren, waar je voortaan jouw fysieke post kunt ontvangen.

Kan ik mezelf met een Postbox inschrijven bij de gemeente?2020-08-27T17:09:11+02:00

Nee, je kunt onze Postbox NIET gebruiken om je in te schrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) bij de gemeente. Het gaat om een kantoorlocatie, die je ook als particulier postadres kunt gebruiken. De gemeente staat niet toe om te ‘wonen’ op zo’n kantoorlocatie. Bovendien kun je er geen gebruik van maken als briefadres voor de gemeente. Post van de gemeente blijf je dus op jouw woonadres ontvangen.

Ik woon niet in Nederland: kan ik een Postbox gebruiken?2020-08-27T17:05:09+02:00

Ja, we hebben bij PriPost zakelijke en particuliere klanten uit meer dan 50 verschillende landen van over heel de wereld. Dus verblijf je voor kortere of langere tijd in het buitenland? Ga je daar wonen of verhuis je regelmatig? Met onze Postbox heb je één postadres dat je aan relaties en instanties kunt doorgeven.

Hoelang duurt de aanvraag van mijn Postbox?2022-11-17T12:12:03+01:00

Je kunt jouw Postbox eenvoudig online aanvragen en deze is per direct beschikbaar.

In het online klantenportaal kun je jouw Postbox instellen. Je geeft daarmee zelf aan hoe je jouw post wilt laten verwerken:

 • Scannen, doorsturen of bewaren
  Geef aan of je jouw post wilt laten scannen, doorsturen of bewaren
 • Wel of geen geadresseerde reclame 
  Wil je geen geadresseerde reclame meer ontvangen? Dan filteren we die er gratis voor je uit.
 • Wel of geen aangetekende post
  We kunnen aangetekende post voor je ontvangen, dus jij bepaalt hoe we daarmee omgaan.
 • Wel of geen ontvangst van pakketten
  Ook pakketten ontvangen? Wij voorkomen dat je daar steeds voor moet thuisblijven.

Zodra je jouw voorkeuren hebt doorgegeven kun je de Postbox gebruiken.

Ga naar de bovenkant