Hier ben je nu:Home/Postadres voor particulieren
Postadres voor particulieren2019-11-29T17:09:51+01:00
OOK VOOR PARTICULIEREN ONTVANGEN EN VERWERKEN WIJ POST
OOK VOOR PARTICULIEREN ONTVANGEN EN VERWERKEN WIJ POST

Postadres voor particulieren

PriPost biedt een handig postadres voor particulieren. Zo kan elke PriPost locatie worden gebruikt voor de ontvangst van post. De ontvangen post kunnen wij voor je scannen, bewaren en/of doorsturen. Met een Postbox loop je nooit meer belangrijk post mis. Je hoeft slechts 1 maal jouw relaties en instanties in te lichten dat je een nieuw postadres hebt. Verhuis je in de toekomst of woon je tijdelijk ergens anders? Je postadres blijft gewoon hetzelfde. Handig toch?

Zo is een Postbox een uitkomst wanneer je veel reist of weinig thuis bent. Ook wanneer je liever niet jouw eigen adres deelt met derden biedt PriPost de perfecte oplossing. Jouw persoonlijke gegevens blijven immers geheim en worden nooit gedeeld met derden (tenzij hier een wettelijke grondslag voor is).

Bestel je regelmatig bij webshops maar is het lastig om altijd thuis te zijn om pakketten te ontvangen? Laat de pakketten bezorgen in jouw Postbox, wij verzamelen alles en sturen het in 1 keer door op het door jou gekozen moment.

Postadres voor particulieren
Direct een Postbox aanvragen

EEN POSTBOX KAN HELAAS NIET WORDEN GEBRUIKT VOOR INSCHRIJVING ALS WOON- OF BRIEFADRES BIJ DE GEMEENTE

Vragen en antwoorden voor particulieren

Hoelang duurt de aanvraag van een Postbox?2019-05-13T17:41:35+01:00

Een Postbox is eenvoudig online aan te vragen. Je kunt jouw nieuwe postadres direct na de aanvraag communiceren naar al jouw relaties.

Nadat je de overeenkomst digitaal hebt ondertekend, kun je via het online klantenportaal jouw Postbox gaan instellen. Hierbij geef je aan hoe je wenst dat wij jouw post moeten verwerken. Je hebt onder andere de volgende opties:

Je kunt deze instellingen altijd weer aanpassen via het online klantenportaal.

Wat zijn de totale kosten voor een Postbox?2019-12-30T22:12:37+01:00

Een Postbox kan tot 80% goedkoper zijn dan een reguliere postbus. Een Postbox heb je al vanaf € 5,00 exclusief BTW per maand! Een volledig overzicht van de tarieven vind je hier.

Kan ik mezelf op een Postbox laten inschrijven bij de gemeente?2019-04-28T17:56:37+01:00

Een Postbox adres kun je NIET gebruiken voor een inschrijving in het BRP. Het is namelijk niet toegestaan te ‘wonen’ op een kantoorlocatie. Ook is het niet mogelijk een Postbox te gebruiken als briefadres voor de gemeente.

Wat wordt nu mijn nieuwe postadres?2020-01-12T13:45:43+01:00

PriPost heeft op dit moment in Nederland locaties in Leidschendam, Rotterdam en Amsterdam. Internationaal hebben we nu een locatie in Barcelona en daar zullen in de toekomst vestigingen bijkomen. Met één en hetzelfde Postboxnummer kun je meerdere locaties gebruiken om post te ontvangen.

Hoe je het postadres communiceert en noteert, kun je vinden op de pagina postadres notering.

Een voorbeeld:

Locatie AmsterdamLocatie RotterdamLocatie LeidschendamPostbus locatie
(Uw naam/Bedrijfsnaam)
Keurenplein 41
Unit (Letter en nummer)
1069CD Amsterdam
Nederland
(Uw naam/Bedrijfsnaam)
Strevelsweg 700
Unit 303 - (Letter en nummer)
3083AS Rotterdam
Nederland
(Uw naam/bedrijf)
Gravin Juliana van Stolberglaan 31
Unit (Letter en Nummer)
2263AB Leidschendam
Nederland
(Uw naam/bedrijf)
Postbus 1000
Unit (Letter en Nummer)
2260BA Leidschendam
Nederland

Ik woon niet in het land waar ik de Postbox wil gebruiken. Is dit mogelijk?2019-05-13T13:19:14+01:00

Ja, dit is zeker mogelijk. Op dit moment heeft PriPost klanten in meer dan 50 landen van de wereld. Veel mensen die voor korte of langere tijd in het buitenland verblijven laten hun post door ons verwerken. Waar je ook woont, verblijft of gaat wonen, in binnen- of buitenland, je postadres hoeft niet meer te wijzigen. Je hoeft alleen aan PriPost jouw nieuwe adres door te geven. Voor jouw relaties blijft het postadres dus ongewijzigd. Gemakkelijk, eenvoudig en voordelig.

Waarom is PriPost de beste optie voor een alternatief postadres?2019-07-14T22:55:50+01:00

PriPost biedt het meest praktische en voordelige alternatief. Praktisch omdat je nooit meer de deur uit hoeft om je post op te halen. Ongeacht waar je verblijft, kun je altijd inzage hebben in jouw post. Voordelig omdat we in Nederland veruit de goedkoopste aanbieder zijn. We zijn een professioneel en goed georganiseerd bedrijf met een zeer hoge, persoonlijke service voor onze klanten. Jouw post is bij ons in goede handen.