Maatregelen met betrekking tot het corona-virus

Het corona-virus en alle maatregelen die daaromtrent genomen worden zijn ingrijpend. Ook PriPost houdt zich uiteraard aan de regels die gesteld zijn door de overheid. Zo werken de IT’ers vanuit huis en zal ook de administratieve ondersteuning zoveel mogelijk vanaf thuis werken. Voor zover we het kunnen overzien zal er vanuit PriPost geen vertraging zijn in de verwerking van de post en pakketten. De pakketlocaties zijn ook gewoon geopend. Wel zitten we met een minimale bezetting op kantoor om zo het personeel te beschermen en verspreiding van het virus te voorkomen.

Waar we echter geen controle over hebben, is de levering van de post en pakketten door PostNL, DHL en andere vervoerders. Zij hebben ons aangegeven ook maatregelen te nemen, maar dat heeft vooral betrekking op hoe we pakketten aan de ingang in ontvangst nemen. Voor alsnog melden ze geen vertraging, maar dit kan in de komende weken zo maar wijzigen. Via deze pagina houden we je zo veel mogelijk op de hoogte.

We merken dat het aantal vragen dat te maken heeft met het geconsolideerd doorsturen van pakketten, enorm is toegenomen in de afgelopen dagen. Juist in deze hectische tijd waarin iedereen gevraagd wordt binnen te blijven, is de optie om online toch de noodzakelijke inkopen te doen een goed alternatief. Onze dienstverlening blijft op dat gebied onveranderd en wij blijven operationeel om jouw pakketten snel te kunnen doorsturen.

Heb je vragen over bovenstaande? Bel ons, chat of mail en we helpen je graag verder!

We wensen iedereen sterkte in deze tijd, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!