postadres postbus postverwerker
Anoniem pakketten ontvangen2022-10-11T16:43:07+02:00
Speciale service voor webshops

Anoniem pakketten ontvangen

Bestel je vaak producten online maar wil je niet overal je privé adres achterlaten?
Hecht je veel waarde aan privacy?
Of heb je misschien een risicovol beroep en ben je op zoek naar meer anonimiteit?

Er zijn diverse redenen waarom iemand anoniem pakketten wil ontvangen. We begrijpen dat heel goed, omdat zelfs het delen van alleen je adres al risico’s met zich meebrengt. Ons zusterbedrijf PriParcel maakt het mogelijk om anoniem pakketten te ontvangen.

Nadat je een PriParcel account hebt aangemaakt, kun je het afleveradres in Nederland gebruiken om je pakketten te laten bezorgen.
Je kunt de pakketten op je eigen (bedrijfs-)naam bestellen of je kunt een alias gebruiken. Je kunt namelijk één extra alias (als een geadresseerde) toevoegen aan je PriParcel account. Zo is altijd duidelijk dat het pakket bij jou hoort.

Bekijk de speciale pagina op de website van PriParcel voor meer informatie en tarieven.

PriParcel

Vragen en antwoorden m.b.t. pakketten ontvangen

Kan ik ook pakketten ontvangen?2020-08-27T15:02:41+02:00

Om ook pakketten te kunnen ontvangen heb een (gratis) PriParcel account nodig. De PriPost locaties zijn bedoeld voor post en hebben niet de mogelijkheid om pakketten te kunnen verwerken.

Is er de mogelijkheid om mijn post op te halen?2020-08-27T15:07:10+02:00

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij zijn niet ingericht voor het ophalen van post of pakketten. Hier zijn andere procedures voor nodig die PriPost niet kan faciliteren.

PriPost verwerkt de post door deze te scannen of door te sturen. Dit doen wij zeer efficiënt en daardoor zijn de kosten hiervoor vrijwel altijd lager dan wanneer je de post zelf zou ophalen. Dit kost immers ook tijd en geld.

Hoe werkt het wanneer er invoerrechten betaald moeten worden?2019-04-14T19:41:01+02:00

Op het moment dat wij een zending voor jou ontvangen waarvoor een betaling noodzakelijk is, sturen wij je eerst een bericht met het verzoek het bedrag van de zending te storten in jouw depot. Als je binnen zeven dagen geld stort, dan nemen wij de zending aan en zorgen wij voor de betaling. Betaal je niet binnen zeven dagen, dan wordt de post retour afzender gestuurd door de vervoerder.

Ga naar de bovenkant