PriPost: goedkoop alternatief voor Spaces

Spaces opzeggen? Je bent er waarschijnlijk met veel inspiratie aan de slag gegaan. Maar, wat betaal je eigenlijk voor de kantoren, co-working en vergaderruimtes in honderden steden over heel de wereld? En heb je er buiten je eigen woonplaats en regio om eigenlijk veel gebruik van gemaakt?

We krijgen regelmatig vragen van andere ZZP-ers, die op zoek zijn naar een alternatief voor Spaces. Met dezelfde flexibele mogelijkheden en bijvoorbeeld om hun privéadres af te schermen. Zonder de hoge kosten, om daar aan het eind van de maand een beetje beter op te kunnen letten.

page-co-working

Spaces opzeggen: wat is mijn alternatief?

Wil je net als die andere ZZP-ers het liefst jouw overeenkomst bij Spaces opzeggen, maar weet je niet precies wat het alternatief is? Net als bij Spaces kun je op een flexplek blijven werken. Met andere ZZP-ers om je heen, zonder dat je daar nog langer een hoge prijs voor betaalt.

In plaats daarvan maak je gebruik van een vestigingsadres met een flexibele werkplek. Of alleen een Postbox, zodat je jouw zakelijke post op een ander adres kunt ontvangen. En je dat kunt communiceren aan jouw klanten en andere relaties. Om je privéadres gewoon privé te houden.

Postbox of vestigingsadres: houd je woonadres privé

Wat je redenen ook zijn voor het opzeggen van Spaces, wij zorgen ervoor dat er een goedkoop alternatief beschikbaar is. Voor € 5,95 als je een Postbox nodig hebt. En vanaf €32,50 per maand als je kiest voor een vestigingsadres. Met een flexplek, zodat je altijd een bureau hebt om aan te werken. Wanneer het jou uitkomt, zonder dat je vastzit aan een dure overeenkomst waar je eigenlijk nauwelijks gebruik van maakt.

Tip: vestigingsadres met comfortabele werkplek nodig? Die vind je bij PriOffice.

Voordelig je bedrijf vestigen en werken

Ben je er klaar voor en wil je een Postbox aanvragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.