Postadres2023-05-03T17:55:47+02:00

Een postadres online aanvragen

Vraag nu jouw postadres aan en ontvang jouw post voortaan digitaal!
Ideaal als je…

 • jouw privéadres liever niet overal bekendmaakt en meer privacy wilt
 • als ZZP’er jouw privéadres wilt laten afschermen bij de KvK
 • professionaliteit wilt uitstralen naar jouw zakelijke contacten, zodat niet iedereen ziet dat je vanuit huis werkt
 • vaak op reis of onderweg bent

Al vanaf € 5,95 per maand heb jij een postadres en ontvang je jouw post digitaal in een handige app. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je een belangrijke brief mist! En wil je de post toch (ook) fysiek ontvangen? Uiteraard is dat ook mogelijk.

postadres nodig?

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Wat is een postadres?

Wat is een postadres? Het is niets anders dan een adres waarop je post ontvangt.
En voor wie dat interessant is? We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij:

 • Anoniem post ontvangen
  Wil jij jouw persoonlijke gegevens liever niet op te veel plaatsen bekend maken? Veel van onze klanten hebben een risicoberoep of willen gewoon meer privacy.
 • (Zakelijke) post laten verwerken
  Alle zakelijke post ontvangen, maar die niet steeds zelf ophalen uit een postbus? Een Postbox is het aantrekkelijke en goedkope alternatief. En wij zorgen ervoor dat de post fysiek en/of digitaal bij jou terecht komt.
 • KvK postadres
  Zoek je een adres dat je kunt gebruiken als correspondentieadres voor de KvK? Ook daar kun je de Postbox voor gebruiken. Tegenwoordig is het voor eenmanszaken zelfs al voldoende om volledig het privé adres mee af te schermen.
 • Professionele uitstraling
  Liever een mooi kantoor tonen dan je eigen huis? Kies een van onze locaties en houd privé en zaken netjes gescheiden. Ook heel praktisch wanneer je als vereniging of stichting te maken hebt met een regelmatig wisselend bestuur.
 • Reizen en toch post ontvangen
  Ben je veel op reis of verblijf je regelmatig op een ander adres? Geen zorgen, want met een eigen Postbox kun je al jouw post gewoon digitaal ontvangen. En lezen wanneer je wilt, zelfs vanuit een hangmat in de zon aan de andere kant van de wereld.

Het postadres biedt allerlei mogelijkheden, al vanaf € 5,95 per maand. Je betaalt een scherpe prijs, om jouw post te ontvangen en die bovendien te laten verwerken. Door de post te laten scannen of door te sturen, weet je precies wat er binnenkomt. En jouw privéadres blijft privé. Of als je (even) geen vast adres hebt, maakt de Postbox het mogelijk om toch post te ontvangen!

Wat zeggen anderen over PriPost?

Laat je informeren door mensen die al ervaring met ons hebben en lees hun reviews op de onafhankelijke website van Webwinkelkeur.

CHECKLIST

8 vragen om te stellen voordat je een postadres aanvraagt
Als extra'tje ontvang je ook 8 tips!
Akkoord
Marketing door

Zakelijk en particulier

Onze klanten zijn bedrijven, ZZP’ers, webshoops, verenigingen, stichtingen en ook particulieren. Dankzij de diverse mogelijkheden waarop we jouw post kunnen verwerken, is de Postbox voor iedereen een uitkomst! Wat de mogelijkheden zijn:

postadres
 • Scannen
  De post ontvangen op jouw postadres bij ons? We scannen alles dat binnenkomt, zodat je het gewoon digitaal kunt lezen. Met eventueel eerst een scan van de envelop, om ons aan te geven of je de inhoud gescand wilt hebben. Of met direct de inhoud van de post, zodat je meteen weet waar het om gaat.
 • Doorsturen
  De post uiteindelijk zelf ontvangen, maar jouw adres daarvoor liever afschermen? We sturen de post naar je door, verzameld in een grotere envelop. Of als je pakketten wilt ontvangen, die we (ook verzameld) naar je doorsturen.
 • Bewaren
  Een tijdje in het buitenland en geen vast adres om post te ontvangen? We bewaren jouw post zolang je dat wilt. Daarna sturen we het op afroep naar je door, zodra je weer de mogelijkheid hebt om zelf post te ontvangen.

Met jouw postadres weet je zeker dat je niets hoeft te missen. En dat je er zelfs digitaal naar kunt kijken, als je in de tussentijd toch graag wilt weten wat er binnenkomt. Door jouw post te laten scannen, waarmee we die in jouw online portaal en de app beschikbaar maken.

Tijdelijk postadres: beter en goedkoper

Je wilt een tijdelijk postadres en daar liever niet te veel voor betalen? We houden de kosten laag, om er op een voordelige manier gebruik van te maken.

Onze Postbox is al beschikbaar voor € 5,95 per maand, zodat je daar zowel zakelijk als particulier voordelig voor kiest. Daarnaast berekenen we scherpe tarieven voor het scannen en doorsturen, afhankelijk van wat je prettig vindt als we de post verwerken.

Tip: jouw post internationaal laten doorsturen? Ook dat kan, zodat je overal jouw post kunt ontvangen. En dat kan zelfs aangetekend of als pakket, waarmee we ons graag aanpassen aan de manier waarop je jouw postadres wilt gebruiken.

Postbox aanvragen

Je hebt een postadres nodig of je wilt jouw adres wijzigen? We leggen je graag uit hoe dat werkt en welke mogelijkheden je hebt. Om de post voortaan te laten scannen en digitaal te bekijken. Of om alles door te laten sturen, zodat je het zonder jouw adres bekend te maken toch kunt ontvangen. Handige mogelijkheden, waarmee je gebruik maakt van onze voordelige Postbox.

Als je een postadres nodig hebt helpen we je daar graag bij. Door de Postbox voor je klaar te maken. Met de mogelijkheid om jouw post te scannen en daarbij bijvoorbeeld meteen de reclame te filteren. Zodat je alleen ontvangt wat belangrijk is, zonder dat je jouw adres daarvoor overal bekend moet maken. Zakelijk en particulier, los van de reden die jij hebt om onze oplossing te gebruiken. Daarover stellen we geen ingewikkelde vragen, omdat we je er alleen maar goed mee van dienst hoeven te zijn.

postadres

Vragen en antwoorden m.b.t. een postadres

Wat wordt nu mijn nieuwe postadres?2020-08-27T16:52:07+02:00

Jouw postadres krijg je op een van onze locaties in Nederland of het buitenland. Ontdek online hoe jouw postadres notering eruit komt te zien. Het gaat bijvoorbeeld om:

Jouw naam
Keurenplein 41 Unit <letter en nummer>
1069 CD Amsterdam

Waarom is PriPost de beste optie voor een alternatief postadres?2020-08-27T15:38:01+02:00

Bij PriPost houden we de kosten laag en maken we het je tegelijkertijd gemakkelijk. Omdat je nooit meer de deur uit hoeft om de post op te halen. En met de mogelijkheid om digitaal en online je post te lezen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.
Bovendien zijn we professioneel en goed georganiseerd, om je de beste service te kunnen bieden. Jouw (particuliere) post is bij ons in goede handen. Zodat je kunt vertrouwen op een postadres voor particulieren, waar je voortaan jouw fysieke post kunt ontvangen.

Mijn bedrijf is gevestigd in het buitenland. Kan ik dan toch een Postbox openen?2022-11-11T13:16:12+01:00

PriPost is voor iedereen die een postadres nodig heeft in Nederland, ongeacht waar je woonachtig bent of waar jouw bedrijf gevestigd is. Wij sturen jouw post door naar jouw adres in binnen- of buitenland. Ook kunnen wij de post voor je scannen en digitaal naar je verzenden. Een andere optie is dat wij de post voor je bewaren en op afroep doorsturen.

Kan PriPost de volledige postkamerfunctie van mijn bedrijf overnemen?2019-07-14T22:56:43+02:00

In deze tijd, waarin steeds minder post wordt verstuurd, is het in de meeste gevallen goedkoper de postkamer uit te besteden. PriPost heeft hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis. Neem contact op met onze salesmanager voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.

Kan ik mijn post naar een ander land laten doorsturen?2019-07-14T22:55:27+02:00

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen jouw post overal naar doorsturen, ongeacht welk land je verblijft.

Kan ik het Postbox kantooradres ook gebruiken op mijn website?2022-11-17T12:01:10+01:00

Je kunt zowel het postbusadres als het fysieke kantooradres gebruiken op jouw website. Veel ondernemers gebruiken het kantooradres op hun website of drukwerk om zo privé en zaken te scheiden.

Waar veel ondernemers niet van op de hoogte zijn, is dat je als bedrijf de wettelijke verplichting hebt (zeker met een webshop) om een fysiek adres op de website te vermelden.

Met een huurovereenkomst afgegeven door ons zusterbedrijf PriOffice, is het ook mogelijk om het kantooradres als vestigingsadres voor de KvK te gebruiken. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Hieronder een afbeelding zoals google maps streetview de locatie in Amsterdam toont. (Wij zijn gevestigd in het middenblok)

Keurenplein Amsterdam op Google Maps - Streetview

Is het belangrijk dat de plaats waar mijn bedrijf gevestigd is, hetzelfde is als de plaats van mijn postadres?2019-07-14T22:57:00+02:00

Het blijft een persoonlijke keuze, maar vandaag de dag leert de praktijk dat dit niet meer belangrijk is. Door het toenemende gebruik van het internet weet iedereen dat webshops vanuit de huiskamer kunnen ontstaan of dat men op wisselende locaties werkzaam is. Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van onze service en communiceren naar hun relaties dat de post door een extern bedrijf (PriPost) professioneel wordt verwerkt.

Ik ontvang bijna geen post, waarom dan een Postbox?2019-07-14T22:56:07+02:00

Juist omdat er steeds minder fysieke post komt, is het verstandig dit professioneel uit te besteden aan een externe partij. Dit scheelt je namelijk in de kosten en in tijd! Een traditionele postbus van PostNL kost al snel honderden euro’s per jaar en daarbij komt nog de tijd die je iedere keer kwijt bent om naar de postbus te rijden (om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen post is of een reclame folder). PriPost biedt een moderne en flexibele oplossing waarbij je de kosten in de hand houdt, een zakelijke uitstraling hebt en privé en zaken gescheiden zijn.

Ik heb meerdere bedrijven. Kan ik ook meerdere Postboxen aanvragen?2019-12-30T22:54:51+01:00

Ja, dit is zeker mogelijk, maar niet altijd noodzakelijk. Je kunt namelijk meerdere geadresseerden (bedrijven en namen van personen) opgeven per Postbox. Standaard zijn er in de maandelijkse vaste kosten vier geadresseerden inbegrepen. Vanaf de vijfde wordt € 1,00 excl BTW per week per geadresseerde berekend. Wanneer je de post wilt scheiden, dan kun je meerdere Postboxen gebruiken.

Hoelang is de minimale contractduur?2020-06-03T10:42:25+02:00

Je kunt je Postbox op ieder moment opzeggen. Zodra we je opzegging hebben ontvangen, wordt de overeenkomst beëindigd met een opzegtermijn van één volledige kalendermaand na afloop van de lopende maand. In deze periode verwerken we nog gewoon de post die voor jou binnenkomt. In geval we daarna nog post voor jou ontvangen, sturen we deze retour afzender. Het eventuele resterende saldo in je depot wordt aan het einde van de opzegtermijn teruggestort op je bankrekening of creditcard, via de service payment providor .

Hoe zeg je op?

Opzeggen kan eenvoudig via het online platform (PriPortal). Nadat je bent ingelogd ga je naar PriPost en klik je op Mijn Postboxen. Klik naast de Postbox die je wilt beëindigen op ‘Opzeggen’ en vul de gevraagde info in.

Let op: zorg ervoor dat je al jouw relaties eerst hebt ingelicht dat jouw postadres gaat wijzigen. In geval er na de opzegtermijn nog post voor je binnenkomt, kunnen wij deze niet meer verwerken en sturen wij deze retour afzender.

Later toch je Postbox weer gebruiken?

Het is ook mogelijk om je Postbox voor een langere periode te deactiveren. De Postbox blijft gekoppeld aan je account en je kunt deze altijd weer reactiveren in het PriPortal. Je kunt dan opnieuw een storting doen in je depot en je betaalt in dat geval ook de eenmalige administratiekosten.

Ga naar de bovenkant