postadres postbus postverwerker
post bewaren op postkantoor2022-03-02T11:02:23+01:00

Post bewaren op postkantoor

Post bewaren op het postkantoor? Toch biedt de bewaarservice op het postkantoor niet zoveel mogelijkheden. Met onze PriPost Postbox ben je daadwerkelijk flexibel. Door jouw post te laten bewaren en op afroep door te laten sturen, door die periodiek door te laten sturen of door je post te laten scannen en digitaal te bekijken.

Alternatief voor postkantoor

We zijn jouw alternatief voor het postkantoor, met allerlei handige extra’s. Omdat je van ons een seintje krijgt als we post ontvangen. En je in het klantenportaal zelf aangeeft hoe je wilt dat wij daarmee omgaan. Bijvoorbeeld om het verzameld aan je door te sturen, in één grote (en voordelige) envelop.

Benieuwd naar de voordelen, als je ervoor kiest om de post door ons te laten bewaren?

De voordelen van de Postbox

  • Bewaren zolang jij wilt
    Zoek je een alternatief voor het post bewaren op het postkantoor? We bewaren de post zolang je wilt. In ieder geval twee weken, en daarna tot een maand, meerdere maanden of zelfs langer. Jij bepaalt.
  • 30 dagen gratis, daarna voor € 0,05 per dag per poststuk
    We bewaren de post standaard 30 dagen voor je, gewoon zonder kosten. En wil je de post langer laten bewaren, om het op afroep door te laten sturen? Dan betaal je slechts € 0,05 per dag dat we het voor je bewaren.
  • Wil je ook jouw pakketten laten bewaren?
    Met PriParcel zijn we je graag van dienst. Met dezelfde service, flexibiliteit en lage kosten als PriPost.

PriParcel

postbus alternatief
Speciale service voor webshops

Geen post bewaren op postkantoor: PriPost

Je kunt jouw post bij ons laten bewaren, in plaats van op het postkantoor. Met onze Postbox, al voor € 5,95  per maand. Per poststuk dat we voor je bewaren betaal je maar € 0,05 per dag en de eerste 30 dagen zijn gratis. En ontvang je geen post? Dan berekenen we ook geen extra kosten. Bovendien sturen we je een herinnering als we post voor je bewaren, zodat je dat niet vergeet en je het op tijd laat doorsturen.

Uiteraard kun je onze post bewaarservice ook zakelijk gebruiken. En we bewaren alle post, dus zowel die van PostNL, van Sandd als via ieder ander postbedrijf dat post voor je aflevert.

Tip: laat je jouw post met een vaste frequentie doorsturen, bijvoorbeeld eens per 2 weken of 1 keer in de maand? Dan betaal je geen bewaarkosten!

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Postadres aanvragen

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. post bewaren

Worden er kosten berekend voor het bewaren van post?2020-01-12T00:37:41+01:00

Wanneer je wilt dat we de post langer dan 14 dagen voor je bewaren wordt er een paar cent per poststuk in rekening gebracht. Dit gebeurt in grote kluizen zodat we er zeker van zijn dat jouw post veilig is opgeslagen.

Wat is de maximale termijn om post te bewaren?2019-05-13T12:08:44+02:00

Er is geen maximale termijn. Wij bewaren de post zo kort of lang als je wilt. Op het moment dat wij post voor je ontvangen, sturen wij bericht. Wekelijks sturen we daarna ook een herinnering om te voorkomen dat je de post vergeet en daardoor kosten onnodig oplopen. Zodra je de post wilt ontvangen, kun je dit aangeven via de inbox in het klantenportaal. Op de door jou aangegeven datum sturen we de post dan door naar het postadres.

Mijn instelling is 1 x per maand doorsturen – worden er nu bewaarkosten gerekend?2019-05-13T12:12:12+02:00

Bewaarkosten worden alleen gerekend wanneer je als primaire instelling ‘op afroep doorsturen’ hebt. Dus nee, indien je doorsturen hebt met een bepaalde frequentie, worden er geen bewaarkosten gerekend.

Kan ik mijn instelling van ‘op afroep doorsturen’ wijzigen naar scannen?2019-05-13T13:31:54+02:00

Ja, dat is mogelijk. Het is wel zo dat de post die reeds is ingevoerd alleen doorgestuurd kan worden. Wanneer je de instelling wijzigt van doorsturen naar scannen, gaat dit de volgende dag in en geldt het alleen voor nieuwe post. Meer informatie over de verschillende scan opties kun je hier vinden.

Kan ik bewaarde post ook laten vernietigen of scannen?2019-05-13T12:14:23+02:00

Dit is helaas niet mogelijk. Post in die met een bepaalde instelling is ingevoerd kan tijdens het proces niet worden gewijzigd. We kunnen deze post dus alleen verwerken door het door te sturen. Via de inbox in het klantenportaal kun je een datum opgeven.

Ga naar de bovenkant