Hier ben je nu:Home/Informatie/Doorstuurservice post/Post laten doorsturen
Post laten doorsturen2020-05-15T10:38:24+01:00
POST ONTVANGEN OP ELK ADRES IN BINNEN- EN BUITENLAND
POST ONTVANGEN OP ELK ADRES IN BINNEN- EN BUITENLAND

Post laten doorsturen

Jouw post laten doorsturen? Dat doen we voor circa 25% van onze klanten, waardoor we je daar uitstekend mee kunnen helpen. Door de post te verzamelen en die periodiek voor je door te sturen, zodat je geen post hoeft te missen en jouw (privé)adres toch niet overal bekend hoeft te maken.

Met onze Postbox kun je jouw post laten doorsturen zonder daar een hoge prijs voor te betalen. Je betaalt maar € 5,50 per maand voor de Postbox, plus de kosten voor de doorstuurservice van de post.

Hoe werkt het?

Met onze Postbox krijg je een eigen postadres, dat je jouw klanten, relaties en anderen kunt doorgeven. Waar ze hun fysieke post naartoe kunnen sturen, aan jou gericht. We verzamelen de post die binnenkomt. Dat doen we in een grote envelop, om het periodiek door te sturen aan het adres dat je aan ons opgeeft.

Tip: we versturen de verzamelde post zowel binnen Nederland als internationaal. En wil je jouw adres wijzigen, als je regelmatig op andere locaties verblijft? Geen probleem! Net als aangetekend en traceerbaar of als pakket, we denken graag met je mee.

Je kunt jouw post bijvoorbeeld direct na ontvangst, 1x per week, 2x per week of 5x per week door laten sturen. En vind je 1x per 2 weken of 1x per maand voldoende? Geef het ons aan, dan zullen wij jouw post doorsturen op de manier die jij prettig vindt.

nederlands-postadres

Is de Postbox hetzelfde als een postbus?

Onze Postbox is tot 75% goedkoper dan de traditionele postbus. Bovendien verwerken wij jouw post, bijvoorbeeld door die naar je door te sturen. Je kunt de Postbox op een vergelijkbare manier gebruiken als een postbus, maar dan inclusief onze extra services voor doorsturen of eventueel scannen.

Kosten: wat is de prijs om post te laten doorsturen?

Je wilt natuurlijk weten wat het kost om de post door te laten sturen. De kosten voor een nationale zending bedragen € 6,50 en voor internationale zendingen betaal je € 11,50. Daarbij maakt het niet uit of we 5 of 50 enveloppen doorsturen, waardoor het de moeite waard is de post enige tijd te laten verzamelen.

Tip: we kunnen de reclame er kosteloos voor je uitfilteren en ook aangetekende post en pakketten voor je aannemen.

Wil je jouw post ergens anders ontvangen of de post zakelijk doorsturen? Het zijn oplossingen waar we je graag mee helpen. Zodat je de post kunt laten doorsturen of op een andere manier gebruik kunt maken van onze Postbox.

post-doorsturen

Ben je er klaar voor en wil je een Postbox aanvragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.

Vragen en antwoorden m.b.t. het doorsturen van post

Kan ik het adres waar mijn post naar door wordt gestuurd wijzigen?2019-05-13T17:45:57+01:00

Het wijzigen van jouw postadres of andere instellingen, kun je eenvoudig doen via het online klantenportaal.

Hoe werkt het doorsturen van post?2020-01-12T00:49:59+01:00

Post wordt door PriPost dagelijks verwerkt. Het doorsturen van post (naar het door jou opgegeven postadres) gebeurt volgens de door jou aangegeven frequentie (van direct na ontvangst tot eens per maand). Alle post uit jouw Postbox wordt gecombineerd in 1 grote enveloppe die wij adresseren en frankeren. Op het moment van verzending ontvang je een bericht, zodat je weet dat er post naar je onderweg is. Op de enveloppe wordt altijd PriPost als retouradres vermeld. Normaal gesproken (binnen Nederland) wordt de post dan de volgende dag bezorgd.

Wat kost het doorsturen van mijn post?2020-01-12T00:42:54+01:00

Het doorsturen van post nationaal kost ongeacht de hoeveelheid post € 6,50 per zending. In deze kosten zijn berekend: het verzamelen van de post, het bundelen in één enveloppe, labelen, posten, de administratieve afhandeling en de communicatie met jou als klant. Sturen we de post internationaal zijn de kosten € 11,50.

Kan ik tussentijds de frequentie van doorsturen wijzigen?2019-05-13T17:45:02+01:00

Op elk moment kun je de frequentie van het doorsturen van post aanpassen. Je kunt dit eenvoudig doen in het online klantenportaal.

Kan ik mijn post naar een ander land laten doorsturen?2019-07-14T22:55:27+01:00

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen jouw post overal naar doorsturen, ongeacht welk land je verblijft.

Hoe noteren mijn relaties mijn postadres?2019-04-14T19:58:04+01:00

Klik hier voor meer informatie over de notering van jouw adres.

Go to Top