Hier ben je nu:Home/Tarieven
Tarieven2019-11-29T16:32:44+01:00
ONTDEK DE VOORDELIGE TARIEVEN VAN PRIPOST
ONTDEK DE VOORDELIGE TARIEVEN VAN PRIPOST

Tarieven

PriPost heeft een zeer transparante tariefstructuur waardoor je alleen betaalt wanneer je daadwerkelijk gebruik maakt van een bepaalde service. Op die manier betaal je nooit teveel! De tarieven die wij hanteren zijn zeer laag:

  • Eenmalige start-up kosten van € 22,50 TIJDELIJK NU € 15,00
  • Wekelijks betaal je € 0,99 (= vastrechtkosten) voor je Postbox
  • Wanneer wij post voor je verwerken, worden er verwerkingskosten berekend en eventuele verzend-/portokosten

Bekijk hiernaast de tarieven van de verschillende diensten.

Abonnementen

Naast deze losse tarieven zullen we begin 2020 een abonnementen introduceren voor het doorsturen en scannen van post. Met die abonnementen betaal je een vast maandbedrag voor het (onbeperkt) doorsturen en/of scannen van post.

Tarieven – Administratief
Tarieven – scannen
Tarieven – Post
Tarieven – Pakketten
Tarieven – Telefonie
Tarieven PriPost

Vragen en antwoorden m.b.t. de tarieven

Hoe komt het dat PriPost zo goedkoop is?2019-04-28T17:50:07+01:00

Wij hebben onze processen zeer efficiënt georganiseerd en geautomatiseerd.  Met vele duizenden klanten uit meer dan vijftig landen zorgt de schaalvergroting ervoor dat we zeer voordelig onze diensten kunnen aanbieden. PriPost staat voor duurzaamheid, een superieure dienstverlening tegen een eerlijke prijs met de wens van de klant als uitgangspunt. Daarom kan PriPost tot 80% voordeliger zijn dan andere alternatieven, zoals een traditionele postbus. Wij zijn er trots op dat klanten ons met ruim een 9.5 waarderen op webwinkelkeur. Een volledig overzicht van onze tarieven vind je hier.

Wat gebeurt er met mijn post wanneer ik geen geld meer in depot heb staan?2019-07-13T11:43:10+01:00

PriPost werkt met een prepaid betaalsysteem. Dit betekent dat je een bedrag stort in jouw depot, waarmee wij alle kosten verrekenen.

Op het moment dat het saldo in jouw depot op nul staat, ontvang je het bericht dat jouw Postbox is beëindigd. Als service zullen wij eventuele post die nog voor jou binnenkomt tot 31 dagen na de beëindiging in ontvangst nemen. Alleen:

  • wordt er geen post meer verwerkt wordt volgens jouw instellingen
  • worden er geen pakketten en aangetekende stukken meer aangenomen

Wat gebeurt er met jouw post?
Zoals hierboven vermeld wordt de nog binnenkomende post door ons netjes verzameld en na 1 maand op onze kosten retour afzender gestuurd.

Wanneer je binnen deze maand een storting doet in je depot van minimaal € 25,- zal de postverwerking weer hervat worden volgens jouw instellingen. De lopende kosten worden dan verrekend met het depot.

Komt er na deze maand nog post binnen, dan wordt deze eveneens retour afzender gestuurd.

Wat zijn de totale kosten voor een Postbox?2019-04-28T18:30:29+01:00

Een Postbox kan tot 80% goedkoper zijn dan een reguliere postbus. Een Postbox heb je al vanaf € 0,99 exclusief BTW per week! Een volledig overzicht van de tarieven vind je hier.