Hier ben je nu:Home/Tarieven
Tarieven2020-06-25T17:03:43+01:00
ONTDEK DE VOORDELIGE TARIEVEN VAN PRIPOST
ONTDEK DE VOORDELIGE TARIEVEN VAN PRIPOST

Tarieven

PriPost heeft zeer voordelige en transparante tarieven. Maandelijks betaal je een vast bedrag voor het huren van je Postbox. Onze adressen kun je dan vrij gebruiken als postadres en voor vermelding op een website of andere media. Daarnaast betaal je een klein bedrag per scan of per zending die we voor je opsturen:

Vragen en antwoorden m.b.t. de tarieven

Hoe komt het dat PriPost zo goedkoop is?2019-04-28T17:50:07+01:00

Wij hebben onze processen zeer efficiënt georganiseerd en geautomatiseerd.  Met vele duizenden klanten uit meer dan vijftig landen zorgt de schaalvergroting ervoor dat we zeer voordelig onze diensten kunnen aanbieden. PriPost staat voor duurzaamheid, een superieure dienstverlening tegen een eerlijke prijs met de wens van de klant als uitgangspunt. Daarom kan PriPost tot 80% voordeliger zijn dan andere alternatieven, zoals een traditionele postbus. Wij zijn er trots op dat klanten ons met ruim een 9.5 waarderen op webwinkelkeur. Een volledig overzicht van onze tarieven vind je hier.

Wat gebeurt er met mijn post wanneer ik geen geld meer in depot heb staan?2020-01-12T12:50:33+01:00

PriPost werkt met een prepaid betaalsysteem. Dit betekent dat je een bedrag stort in jouw depot, waarmee wij alle kosten verrekenen.

Op het moment dat het saldo in jouw depot onvoldoende is stoppen we helaas de verwerking. Dit betekent:

  • dat de Postbox op STANDBY
  • dat de post niet wordt wordt gescand of doorgestuurd maar wordt bewaard
  • er geen pakketten en/of aangetekenden stukken worden aangenomen

Je ontvangt via e-mail berichten dat het saldo te laag is. Wanneer het niet wordt aangevuld zijn we helaas genoodzaakt je Postbox te beëindigden aan het eind van de maand.

Post die we dan nog hebben of nog binnen komt wordt door ons dan retour afzender gestuurd.

Wat zijn de totale kosten voor een Postbox?2019-12-30T22:12:37+01:00

Een Postbox kan tot 80% goedkoper zijn dan een reguliere postbus. Een Postbox heb je al vanaf € 5,00 exclusief BTW per maand! Een volledig overzicht van de tarieven vind je hier.