SCANNEN? DOORSTUREN? BEWAREN?
JIJ KIEST!
SCANNEN? DOORSTUREN? BEWAREN?
JIJ KIEST!

Postverwerking

Als klant van PriPost heb jij het voor het zeggen! Jij bepaalt wat wij met jouw post moeten doen. Er is geen andere aanbieder in de markt die zoveel maatwerk biedt als wij en daarmee willen we zo goed mogelijk voldoen aan jouw behoeften.
Wil je alle post gescand hebben? En alle originelen vernietigd of liever alsnog doorgestuurd? Of wil je per envelop bepalen wat wij ermee moeten doen? Jij bepaalt!

Regel alles eenvoudig via het online klantenportaal

Na de aanvraag van je Postbox krijg je direct toegang tot het klantenportaal. Daar kun je al je postzaken regelen en je Postbox gaan instellen. Je kunt kiezen voor:

De frequentie waarmee jouw post wordt verwerkt, is afhankelijk van de verwerkingsmethode die je hebt gekozen en het abonnement. Bij post doorsturen gaat dit van 1 keer per maand tot dagelijks. Bij post scannen wordt dit altijd direct bij ontvangst gedaan. De scans worden geüpload in het klantenportaal en zijn direct zichtbaar.

Post in meerdere landen ontvangen

In geval we voor jou post ontvangen in meerdere landen, dan kies je per land hoe we jouw post moeten verwerken. Hierdoor kun je er als voorbeeld voor kiezen om de post in Spanje te laten scannen en de post in Nederland te laten doorsturen.