Een lokaal, vast telefoonnummer via PriTelecom

Naast het hebben van een zakelijk postadres, draagt ook een zakelijk, lokaal telefoonnummer bij aan een professionele uitstraling voor je bedrijf. Dit wordt aangeboden via onze dienst PriTelecom. De kosten voor een VoIP nummer zijn slechts € 3,50 per maand en elk regionummer of een 085/088 nummer is mogelijk.

PriTelecom

Snel en eenvoudig jouw telefoonnummer geregeld

Een nieuw telefoonnummer of portering is snel en eenvoudig geregeld. Je kunt het nummer laten doorschakelen naar één of meerdere mobiele of andere vaste telefoonnummers. Ook bieden we een eigen smartphone app die je kunt gebruiken om met het nummer uit te bellen. Natuurlijk zijn uitgebreide opties zoals belgroepen, wachtmuziek, wachtrij, sluitingstijden enz ook mogelijk.

Endpoints voor het gebruik op VoIP telefoons zijn slechts € 1,50 per maand.

PriTelecom staat voor duidelijke transparante tarieven zonder verassingen. Zelfs de gesprekstarieven zijn de voordeligste uit de markt.

Kijk voor meer informatie op www.pritelecom.eu
(PriTelecom is de meest recente dienst onder de PriGroup. De website is nog ‘under construction’ maar het is wel mogelijk om een VoIP telefoonnummer aan te vragen. Heb je vragen of specifieke wensen neem dan even contact op met PriTelecom!)