Goedkope postverwerking

Postverwerking is een tijdrovend en is van velen helaas geen favoriete bezigheid. Iets dat we bij PriPost goed begrijpen, dus waar we je mee kunnen helpen. Om de inkomende zakelijke post te verwerken en om meteen de reclame eruit te filteren. Of om jouw privépost voor je te ontvangen, als je jouw adres liever afschermt of als je op reis bent aan de andere kant van de wereld.

Wat jouw reden ook is om je postverwerking uit te besteden, wij staan graag voor je klaar. Met een Postbox, waar je al voor € 5,95 per maand gebruik van kunt maken. Als goedkope optie, zodat je jouw privéadres niet langer bekend hoeft te maken bij officiële instanties, klanten en andere relaties.

Inkomende postverwerking

De postbox biedt ook extra’s

De postbox van PriPost wordt op verzoek de reclame gratis uit jouw post gefilterd. Daarnaast kun je ook aangetekende brieven en pakketten ontvangen als je dat wil. Dit alles kun je aangeven in jouw klantportaal.

Tip: Extra geadresseerden toevoegen aan jouw Postbox? Handig bij meerdere bedrijfsnamen of andere personen waarvoor je post wilt ontvangen. Gratis voor 4 geadresseerden, en daarna onbeperkt uit te breiden voor een scherp bedrag per maand.

Wij kunnen jouw post
op 3 manieren verwerken

Post
scannen

Zodra wij post voor jou ontvangen, scannen wij eerst de enveloppe of direct de inhoud. Dit is afhankelijk van jouw wensen. Je leest de post in jouw beveiligde online omgeving of via de handige app.

Post
doorsturen

Wij verzamelen de post die voor jou binnenkomt en sturen deze in een grote envelop door met de frequentie van jouw keuze. Bijvoorbeeld 1x in de week, om de week, of iedere dag. Naar ieder adres wereldwijd.

Post
bewaren

Tijdelijk geen gelegenheid om post te ontvangen? Wij ontvangen en bewaren jouw post, zo lang als je wilt. Zodra je er klaar voor bent om de post te ontvangen, geef je dit aan en sturen wij alles door in een grote envelop.

Postverwerking zoals jij het wil

Jouw inkomende post digitaal lezen? Of naar je laten doorsturen? Zonder dat je jouw (privé)adres overal hoeft door te geven?

We zijn jouw specialist voor goedkope postverwerking. Volgens een duidelijk stappenplan, waarmee je zeker weet dat dit op de juiste manier gebeurt. Voor € 5,95 per maand, zodat je daar op een goede en goedkope manier gebruik van kunt maken.

postverwerking post scannen