Waarom een brief aangetekend versturen?

Door jouw brief aangetekend te laten versturen weet je zeker dat die aankomt bij de ontvanger. De postbode belt aan bij de ontvanger, om die voor ontvangst te laten tekenen. Zo heb jij bewijs dat je de brief hebt verstuurd en dat die is aangekomen bij de ontvanger.

Dus wil je een brief aangetekend laten versturen? Wij verzorgen de verzending, en doen dat als je wilt aangetekend. Zo voldoe jij aan alle verplichtingen, of heb je gewoon meer zekerheid over de zending.

Hoe werkt het?

Een brief aangetekend laten versturen werkt heel eenvoudig:

  1. PDF van jouw brief uploaden
  2. Adres invullen en versturen inplannen
  3. Kiezen uit reguliere of aangetekende verzending

Wil jij ook een brief aangetekend versturen?
Op de pagina met tarieven vertellen we je precies wat dat kost.

Brief aangetekend laten versturen

Post ontvangen en versturen

We maken het je met jouw postadres graag makkelijk om post te ontvangen en te laten scannen, om door te sturen of om te bewaren. En om post te verzenden, ook als je een brief aangetekend wilt laten versturen.

vestigingsadres
pakketten ontvangen

PriPost is de moderne postverwerker

Dus zoek je een postverwerker? Of ben je ook op zoek naar een vestigingsadres, een plek om te werken en een adres om pakketten te ontvangen? We kunnen je er allemaal mee helpen, samen met onze zusterbedrijven zoals PriOffice en PriParcel.

Brief aangetekend laten versturen

Jij kunt jouw brief aangetekend laten versturen door die in PDF te uploaden. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen er met zekerheid voor dat die aankomt bij de ontvanger.