Het alternatief voor de postbus

Met ons alternatief voor de postbus bespaar je een hoop tijd én geld. Onze Postbox is namelijk veel goedkoper en ook veel slimmer. Onder andere omdat je jouw post niet meer zelf op hoeft te halen. Wij zorgen ervoor dat de post bij jou komt, fysiek en/of digitaal. Zo ben je volledig locatie-onafhankelijk en heb je toch altijd toegang tot jouw post.

Ben je zelfstandig ondernemer en zoek je een postadres voor Kamer van Koophandel? Ook daar kun je onze Postbox voor gebruiken, waarmee we een veel voordeliger alternatief zijn voor de traditionele, dure postbus. Voor eenmanszaken is het hebben van een alternatief postadres tegenwoordig al voldoende om je privé adres af te schermen.

Slimmer en goedkoper alternatief

We zijn jouw goedkope postbus alternatief, natuurlijk op basis van duidelijke tarieven. Om te starten, om er maandelijks gebruik van te maken en voor de eventuele scans die we doen. Of om de post naar je door te sturen, zodat je die van ons gewoon op je privé- of zakelijke adres ontvangt.

postbox tarieven zakelijk

Een postbus alternatief met belangrijke voordelen

 • Ontvang je post voortaan digitaal
  Geen gedoe meer met papieren rompslomp, maar bekijk jouw post voortaan digitaal met onze scanservice. We scannen meerdere keren in de week zodat jouw post snel beschikbaar is. Zo hoef jij niks te missen. Eenvoudig online en via de app te bekijken, ook als je (tijdelijk) aan de andere kant van de wereld zit.
 • Zonder reclame
  Geen behoefte aan reclame, die je privé of zakelijk ontvangt? We filteren de reclame er gratis voor je uit, door alleen de post te verwerken die er daadwerkelijk toe doet.
 • Verzameld doorsturen naar ieder adres wereldwijd
  Wil je jouw post fysiek blijven ontvangen? Met onze doorstuurservice sturen we jouw post door naar een adres van jouw keuze. Verzameld in een grotere envelop, waarmee je eenvoudig op de kosten bespaart. De frequentie van doorsturen kies je zelf.
 • Pakketten van alle vervoerders ontvangen
  In tegenstelling tot een postbus, ontvangen we pakketten van alle vervoerders via onze dienst PriParcel. Bekijk meer informatie op onze pagina over pakketten ontvangen.

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

postbus alternatief

Postbus alternatief: goed en goedkoop

Jouw postbus alternatief is goed en goedkoop. Bijvoorbeeld om zakelijk een Postbox te huren of om daar privé gebruik van te maken. Met de mogelijkheid om jouw post te laten scannen en/of door te sturen, waarmee we ervoor zorgen dat jij geen belangrijke berichten hoeft te missen.

Standaard voor scherpe tarieven, om daar op een goedkope manier gebruik van te maken. Als je privé en zakelijk wilt scheiden, als je reist over de wereld of als je liever niet hebt dat iedereen jouw privéadres kent. Wat de reden ook is, we staan bij PriPost voor je klaar en voorkomen dat je gebruik moet maken van een dure postbus.