Outbox: om brieven te versturen

PriPost is jouw nummer 1 postverwerker. We zijn jouw postadres om post te ontvangen en scannen, door te sturen en om te bewaren. En we zijn jouw outbox, om post te versturen.

Je regelt dat eenvoudig online, dus daar heb je geen printer, postzegel en envelop meer voor nodig. Verstuur jouw post vanuit Nederland of vanuit het buitenland, naar een Nederlands of internationaal adres (wereldwijd). Wij regelen het voor je, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Post laten doorsturen
page-post-digitaliseren

Hoe werkt het

Post versturen werkt heel eenvoudig:

  1. PDF van jouw brief uploaden
  2. Adres invullen en versturen plannen
  3. Kiezen uit reguliere of aangetekende verzending

Je regelt het gewoon online, direct vanuit ons portal. Zo maken we het jou makkelijk om post te versturen, waar je op dat moment ook bent. Voor onze scherpe tarieven regelen we het van A tot Z.

Post versturen met PriPost

Wil je post versturen met PriPost? We zijn jouw post- en pakketverwerker, vestigingsadres en eventuele werkplek, waar je jouw eigen online portal hebt waarin je alles regelt. Die gebruik je bijvoorbeeld om poststukken te versturen en om post te ontvangen en te laten digitaliseren, door te sturen of te laten bewaren. We zijn jouw postadres om te ontvangen én te verzenden, waarmee we het je graag zo makkelijk mogelijk maken.

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.