Het team van PriPost…

Suzanna
SuzannaMarketing & communicatie
Na haar HBO-studie Beleid, Bestuur en Management is zij aan de slag gegaan als marketeer en later als zelfstandig recruiter. Samen met Peter en Ron heeft zij PriPost BV tot een succes weten uit te bouwen. Suzanna is verantwoordelijk voor de verschillende marketing en communicatie activiteiten.
Peter
PeterOperations
Op 14-jarige leeftijd is hij begonnen als postbezorger bij (destijds) de PTT en later groeide hij door naar de functie van groepsleider. Peter is werkzaam op de vestiging in Leidschendam waar hij uitermate zorgvuldig de grote hoeveelheid fysieke post verwerkt. Dit doet hij dagelijks met heel veel plezier!
Ron
RonSales
Als Sales manager onderhoudt Ron het contact met zowel particuliere als zakelijke klanten van PriPost. Daarnaast werkt en denkt hij mee in de administratieve organisatie van het bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer begeleidt hij het team in groei, visie en internationale uitbreiding.
Christiaan
ChristiaanInformation security
Christiaan is privacy specialist en met zijn bedrijf Securable verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en privacy van onze klanten. Daarnaast biedt hij administratieve ondersteuning en helpt hij klanten die vragen hebben via de chat of telefoon.
Office manager (vacant)Operations & administration
AnnamarieAdministratie
Annamarie is
MarkManager spanje
Mark is