EEN VIRTUEEL ADRES =
EEN ECHT ADRES
EEN VIRTUEEL ADRES =
EEN ECHT ADRES

Virtueel adres voor de KvK

Virtueel adres voor de KvK aanvragen? Sommige ondernemers zoeken een alternatief voor hun eigen postadres bij de Kamer van Koophandel. Een virtueel adres lijkt dan een aantrekkelijke keuze.

Toch is het belangrijk om rekening te houden met de eisen die de Kamer van Koophandel stelt aan jouw adres. Het moet gaan om een fysiek adres, waar je bovendien de mogelijkheid moet hebben om te werken. Met een virtueel adres in de letterlijke zin van het woord voldoe je daar helaas niet aan. Toch zijn er wel mogelijkheden om niet jouw (privé)adres op te geven en gebruik te maken van een alternatief.

Wat is een virtueel adres?

Wat is een virtueel adres? De uitleg is op twee manieren mogelijk:

  • Letterlijk virtueel adres
    In letterlijke zin bestaat een virtueel adres niet fysiek. Het is een digitaal adres, zoals dat van een website. Je kunt zo’n type virtueel adres niet voor de KvK gebruiken, omdat je niet voldoet aan de gestelde voorwaarden.
  • Alternatief voor jouw eigen adres
    Sommigen spreken van een virtueel adres, maar bedoelen een alternatief voor hun eigen adres. Je kunt gebruik maken van onze Postbox en zelfs een vestigingsadres via PriOffice. Je hebt dan een ander postadres en eventueel een ander vestigingsadres, zodat je jouw (privé)adres niet hoeft te gebruiken.
page-virtual-office

Tip: twijfel je tussen een Postbox of een ander vestigingsadres via PriOffice? Denk na over het doel dat je voor ogen hebt. Wil je alleen jouw (zakelijke) post op een ander adres ontvangen? Een Postbox is dan voldoende. Wil je ook een ander vestigingsadres, waar je eventueel zou kunnen werken? Dan kunnen we je daar bij PriOffice goed mee helpen.

Alternatief voor virtueel adres voor de KvK

Zoek je een alternatief voor een virtueel adres voor de KvK? Wij zorgen er met onze Postbox voor dat je een postadres voor in het handelsregister kunt registreren. Je kunt jouw postadres dan zakelijk gebruiken. Dat voorkomt dat je zelf je post blijft ontvangen. In plaats daarvan kunnen wij de post voor je verwerken, op de manier die jij prettig vindt.

Zoek je een alternatief voor een virueel adres bij de KvK?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.