Post verwerken: goedkope postverwerking

Post verwerken: het kost tijd en is van velen helaas geen favoriete bezigheid. Iets dat we bij PriPost goed begrijpen, dus waar we je mee kunnen helpen. Om de inkomende zakelijke post te verwerken en om meteen de reclame eruit te filteren. Of om jouw privépost voor je te ontvangen, als je jouw adres liever afschermt of als je op reis bent aan de andere kant van de wereld.

Wat jouw reden ook is om je post te laten verwerken, wij staan graag voor je klaar. Met een Postbox, waar je al voor € 5,95 per maand gebruik van kunt maken. Als goedkope optie, zodat je jouw privéadres niet langer bekend hoeft te maken bij officiële instanties, klanten en andere relaties.

post-doorsturen

Inkomende post verwerken

Op zoek naar iemand om de inkomende post te verwerken? Dat kunnen we uitstekend voor je uit handen nemen. En benieuwd hoe we dat doen? We bieden je drie mogelijkheden:

  • Scannen
    We scannen de inkomende post, meteen als het voor je binnenkomt in de Postbox. We maken het digitaal beschikbaar in jouw klantenportaal, zodat je de post al dezelfde dag kunt bekijken. Ook vanaf de andere kant van de wereld, of als je werkt vanuit huis.
  • Doorsturen
    De originele post alsnog ontvangen? We sturen de originelen voor je door. Eventueel verzameld in een grotere envelop, waarmee je eenvoudig op de kosten kunt besparen. Zodat je niets hoeft te missen, zonder dat je zelf de eerste verwerking moet doen.
  • Bewaren
    Tijdelijk niet in Nederland of geen mogelijkheid om de post te ontvangen? We bewaren de post (en ook pakketten) en sturen die op afroep naar je door. Ook naar adressen in het buitenland, zodat je het kunt ontvangen waar je wilt.

Daarnaast kun je de post laten verwerken met een paar belangrijke extra’s. We halen gratis de reclame eruit, als je die zelf liever niet wilt ontvangen. En wil je met jouw Postbox ook pakketten ontvangen of aangetekende post laten aannemen? Geef het aan in het klantenportaal.

Tip: extra geadresseerden toevoegen aan jouw Postbox? Handig bij meerdere bedrijfsnamen of andere personen waarvoor je post wilt ontvangen. Gratis voor 4 geadresseerden, en daarna onbeperkt uit te breiden voor een scherp bedrag per maand.

Post verwerken: goedkope postverwerking

Jouw post verwerken en die digitaal lezen? Of naar je laten doorsturen, zonder dat je jouw (privé)adres overal hoeft door te geven? We zijn jouw specialist voor goedkope postverwerking. Volgens een duidelijk stappenplan, waarmee je zeker weet dat dit op de juiste manier gebeurt. Voor € 5,95 per maand, zodat je daar op een goede en goedkope manier gebruik van kunt maken.

Post scannen

Ben je er klaar voor en wil je een Postbox aanvragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.