Volg de PriPost blog voor al het nieuws en belangrijke ontwikkelingen

Zo kun je post ontvangen wanneer je naar Spanje gaat verhuizen

Het is vaak niet het eerste waar je aan denkt wanneer je plannen maakt om naar Spanje te verhuizen of emigreren; je post. Toch voorkom je een hoop gedoe wanneer je je postzaken goed regelt. Wanneer jij straks vertrokken bent uit Nederland en geniet van de Spaanse zon, ben je als Nederlander nog wel verbonden met Nederland. Dan is het prettig als je toch nog post kunt ontvangen. Bijvoorbeeld van de bank, van de gemeente, of van je verzekering, huisarts, club, school, etc.

Andersom moet je in Spanje je bestaan nog gaan opbouwen en juist in het begin is het soms nog niet helemaal zeker hoe alles gaat verlopen. Blijf je in deze stad of wijk? Komt er misschien toch een beter of goedkoper appartement beschikbaar? Ga je wellicht nog veranderen van werk? Of woon je bij iemand in en heb je geen eigen voordeur of brievenbus? Iedere keer een adreswijziging doorgeven is überhaupt geen pretje, maar zeker niet in een land waar je alle instanties en wegen nog niet goed kent… En je wilt natuurlijk niet in de problemen komen omdat je belangrijke post mist.

Zorgeloos post ontvangen in Spanje met PriPostPriPost biedt een praktische oplossing met een alternatief postadres.

Voor Nederlanders die in Spanje (gaan) wonen is dit een uitkomst, want wij bieden een alternatief postadres in zowel Nederland als Spanje dat je kunt gebruiken voor al je relaties en alle instanties waar je mee te maken hebt. Het is heel eenvoudig:

  • Word klant en kies jouw unieke Postboxnummer
  • Gebruik ons adres in Nederland als jouw vaste postadres voor alle instanties en relaties in Nederland
  • Gebruik ons adres in Spanje als jouw vaste postadres voor alle instanties en relaties in Spanje
  • Wij ontvangen jouw post en zorgen dat dit vervolgens bij jou terecht komt, fysiek (per post) of digitaal
  • Verandert er iets in jouw situatie of ga je verhuizen? Geen zorgen, want je postadres blijft gelijk!

Fysieke of digitale post

Wil jij je post fysiek ontvangen? We verzamelen jouw post in een grotere envelop en sturen dit naar jou door. Met de frequentie en naar het adres van jouw keuze. Kijk voor meer informatie op Post doorsturen.
Wil jij je post digitaal ontvangen? Wij scannen jouw post en uploaden de scans in het online klantenportaal. Zo heb je altijd direct inzage in je post en loop je geen vertraging op. Kijk voor meer informatie op Post scannen.

De kosten van een Postbox zijn heel laag en je bepaalt zelf hoe wij jouw post moeten verwerken. Wil je dat we reclame er kosteloos voor je uit filteren? Wil je ook pakketten ontvangen? Het is aan jou!

In Nederland bestaan we al 9 jaar en verwerken we inmiddels voor duizenden klanten de post. Deze klanten bevinden zich in meer dan 50 landen van de wereld. Omdat we steeds vaker de vraag kregen of we ook vestigingen in andere landen hadden, zijn we ons gaan oriënteren op internationale uitbreiding. Begin 2019 werd dit een feit met onze eerste vestiging in Spanje, Barcelona. Meer grote Europese steden zoals Berlijn en Parijs zullen volgen.

Ook zorgeloos emigreren naar Spanje zodat je meer tijd hebt om te genieten?

[maxbutton id=”21″]