Volg de PriPost blog voor al het nieuws en belangrijke ontwikkelingen

Voorkom een overvolle brievenbus met de bewaarservice van PriPost

De vakantietijd is aangebroken en natuurlijk is dat een tijd van genieten. Helaas is het ook een tijd dat inbrekers hun slag proberen te slaan, omdat mensen lang van huis weg zijn. Een overvolle brievenbus of een deurmat met een grote stapel enveloppen geeft hen in ieder geval een duidelijk signaal dat de bewoners voorlopig niet thuis zijn. Vroeger gebruikte veel mensen de bewaarservice van PostNL om hun post tijdelijk stop te zetten tijdens de vakantie, maar die service bestaat niet meer

De oplossing: post bewaren, doorsturen of scannen

Gelukkig biedt PriPost een oplossing en die is ook nog eens veel praktischer dan de traditionele bewaarservice. PriPost biedt een alternatief postadres en daarmee heb je voortaan altijd en overal inzage in je post. Ook wanneer je in het buitenland bent. Je voorkomt hiermee dus niet alleen een overvolle brievenbus, maar ook dat je belangrijke post mist. Naast post bewaren, kunnen we de post namelijk ook doorsturen of scannen.

Hoe het werkt?

Binnen enkele minuten kun je al beschikken over een nieuw postadres. Je kiest jouw unieke Postboxnummer en samen met één van de verschillende adressen die we beschikbaar hebben (in Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam én Barcelona), wordt dit jouw nieuwe postadres. Je kunt dit postadres vervolgens direct communiceren naar al jouw relaties en zakelijke instanties. Wanneer zij post naar jou willen sturen, gebruiken zij voortaan dat adres met daarbij jouw unieke Postboxnummer.

Een overvolle brievenbus tijdens de vakantie

Wanneer je een Postbox hebt aangevraagd, krijg je direct toegang tot het online klantenportaal. Hierin kun je eenvoudig instellen hoe wij jouw post moeten verwerken. We kunnen bijvoorbeeld ook pakketten voor je ontvangen en aangetekende stukken. Ook kunnen we kosteloos reclame eruit filteren wanneer je dit wenst.

Een Postbox bij PriPost versus de bewaarservice van PostNL

De vroegere bewaarservice van PostNL kostte al snel enkele tientjes per week en bood slechts een oplossing voor een paar weken.
Een Postbox van PriPost is vele malen goedkoper en biedt een oplossing voor de lange termijn. Niet alleen voor iedere vakantie, maar bijvoorbeeld ook wanneer je gaat verhuizen. Je hoeft alleen aan ons je nieuwe adres door te geven en wij sturen de post voortaan daar naartoe. Een bijkomend voordeel is dat je niet meer overal je privé adres hoeft af te geven. Wat ook heel handig is, is dat we pakketten voor je kunnen ontvangen. Je hoeft daar zelf dus niet meer iedere keer voor thuis te zijn. We kunnen de pakketten consolideren tot 1 groot pakket en deze doorsturen op het moment dat dit jou uitkomt.

Een paar veel gestelde vragen

Is de doorstuurservice van PostNL of Sandd een optie?

PostNL en Sandd zijn postbezorgers. Oftewel, zij worden door bedrijven ingeschakeld om hun post te bezorgen.
Wanneer je de doorstuurservice van PostNL aanvraagt, kan PostNL dus alleen die post doorsturen waarvoor zij zijn ingeschakeld. Wanneer jouw verzekeraar ervoor heeft gekozen om de post via Sandd te versturen, doet PostNL hier dus niets mee. Kortom, je zult dus altijd ook de doorstuurservice van Sandd moeten aanvragen. Het grote nadeel is dat je voor 2 weken dan al snel tussen de 60 en 100 euro kwijt bent… Een ander groot nadeel, en dat weten veel mensen niet, is dat het ongeveer 2 weken duurt om de doorstuurservice aan te vragen.

Een postadres aanvragen bij PriPost is in een paar minuten geregeld en dan ben je klaar voor al je toekomstige vakanties. Op onze adressen komt gewoon alle post binnen van alle bezorgers, net als bij je thuis. Wij gaan vervolgens de post verwerken door deze te bewaren, te scannen of door te sturen.

Kan PriPost voor mij de post onderscheppen?

Nee, gelukkig is dat niet mogelijk. Het zou heel gevaarlijk zijn wanneer iemand anders dan jijzelf je bank, de belastingdienst, je verzekeraar en andere instanties zou kunnen vragen jouw post ergens anders naartoe te sturen. Dat is iets dat je eenvoudig zelf kunt doen. We hebben een handige checklist voor je zodat je niemand vergeet op de hoogte te brengen van jouw nieuwe postadres.

Kan ik PriPost alleen inschakelen voor de duur van mijn vakantie?

PriPost biedt een lange termijn oplossing. Dus niet alleen voor de komende vakantie maar ook voor alle vakanties daarna. Wanneer je gebruik gaat maken van een Postbox van PriPost dien je al je relaties en instanties van wie je post ontvangt, in te lichten over je nieuw postadres. Dit doe je natuurlijk niet om ze vervolgens na 2 weken vakantie weer te vertellen dat ze het adres weer terug moeten draaien…

Ben je er klaar voor en wil je een Postbox aanvragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

[maxbutton id=”17″]

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel, mail of chat met een van onze medewerkers via de contactpagina.