VOORDELIG JE BEDRIJF VESTIGEN EN FLEXWERKEN
VOORDELIG JE BEDRIJF VESTIGEN EN FLEXWERKEN

Een professioneel KvK vestigingsadres voor jouw bedrijf

Pripost biedt een zakelijk postadres dat je naar al jouw relaties kunt communiceren. Voor ondernemers die ook een vestigingsadres willen hebben voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel, heeft PriPost een samenwerking met Beesiks Office Space. Je kunt jouw bedrijf dus ook vestigen op jouw Postbox adres, alleen dien je hiervoor een aparte overeenkomst aan te gaan met Beesiks Office Space.

Beesiks Office SpaceHet gebruik van het Postbox adres als vestigingsadres bij de KvK is aan regels gebonden. Zo stelt de Kamer van Koophandel dat het alleen mogelijk is om te vestigen op de locatie van waaruit ook daadwerkelijk de werkzaamheden plaatsvinden. De eigenaar van het pand (Beesiks Office Space) waarin ook PriPost gevestigd is, heeft ruime gelegenheid tot werken en vergaderen en voldoet hiermee aan de eisen van de KvK. De mogelijkheid om te vestigen wordt exclusief geboden voor klanten van PriPost.

Vestigingsadres

Om met een bedrijf te vestigen dien je als Postboxhouder een lidmaatschapsovereenkomst aan te gaan met Beesiks Office Space. Alle informatie hierover kun je vinden op de website: www.beesiksoffice.space

Met het lidmaatschap van Beesiks Office Space verkrijg je desgewenst een huurcontract waaruit blijkt dat je (flexibele) kantoorruimte huurt. Dit heb je nodig om te overhandigen aan de KvK bij inschrijving op dit adres.

Tarieven en opties
Amsterdam
Rotterdam
Leidschendam
* informatie en tarieven onder voorbehoud (kijk voor meest actuele informatie op www.beesiksoffice.space)
Lidmaatschapskosten per maand
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
Inclusief vestigingadres KvK
Ok
Ok
Ok
Gebruik van zakelijk kantoor en postbus adres
Ok
Ok
Ok
Gratis koffie en thee en gebruik faciliteiten
Ok
Ok
Ok
Gratis parkeerruimte
Ok
Ok
Auto electrisch laden
Ok
Ok
Ok