Volg de PriPost blog voor al het nieuws en belangrijke ontwikkelingen

De eerste internationale vestiging in Barcelona is een feit!

PriPost timmert aan de weg. De eerste vestiging buiten Nederland is geopend in de mooie stag Barcelona!

Inmiddels is onze vestiging in Barcelona een feit! De locatie is aangekocht en op woensdag 10 april 2019 gepasseerd bij de Spaanse notaris.

Vestiging BarcelonaDe vestiging in Spanje zal worden gerund door Mark Spits. Hij heeft ervaring in de dienstverlenende sector en is al jaren ondernemer in Spanje. Naast vloeiend Spaans spreekt hij ook Catalaans, Italiaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands. Mark zal de Spaanse en Catalaanse vertaling van zowel de website als het klantenportaal voor zijn rekening nemen.

Heb je al een Postbox in Nederland en wil je ook post/pakketten ontvangen in Spanje? Dan kun je hiervoor een apart abonnement afsluiten. Dit is eenvoudig te regelen via het klantenportaal. Je klikt op mijn Postboxen en kiest dan voor een andere locatie. Je krijgt een tweede Postbox (met hetzelfde boxnummer) die volledig apart is in te stellen. Zo kun je er als voorbeeld voor kiezen om de post in Spanje te laten scannen en de post in Nederland te laten doorsturen. De betaling en facturatie zijn per land gescheiden.