Hier ben je nu:Home/Retouren voor webshops
Retouren voor webshops2019-08-18T23:08:30+01:00
PRIPOST HEEFT EEN VOORDELIGE RETOUR PROCEDURE VOOR JE WEBSHOP
PRIPOST HEEFT EEN VOORDELIGE RETOUR PROCEDURE VOOR JE WEBSHOP

Retouren voor webshops

Natuurlijk wil je als webshop het liefst geen retouren ontvangen, maar wanneer een klant toch een product terugstuurt, is een duidelijke en snelle retourprocedure essentieel. Slechts één negatieve klantervaring kan een enorme impact hebben op het imago en de bezoekersaantallen. Een snelle en zorgvuldige retourprocedure kan daarentegen zorgen voor een positieve ervaring die gedeeld wordt. Dit zal bijdragen aan meer tevreden en terugkerende bezoekers.

PriPost is gespecialiseerd in maatwerk en verzorgt inmiddels voor veel webshops in binnen- en buitenland de retourprocedure. Enkele voordelen:

 • Voor webshops in het buitenland bieden wij een retouradres in Nederland voor de Nederlandse klanten

 • Onze tarieven zijn veel lager dan e-commerce / e-fulfilment bedrijven

 • Een webshop vanuit huis? Houd je woonadres privé en laat alle retouren door ons ontvangen.

Neem nu contact op en bespreek de mogelijkheden voor jouw webshop!

Tarief en procedure retouren

De kosten voor de verwerking liggen tussen de € 0,50 en € 1,50 per retour item. De definitieve prijs wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid handelingen die wij voor je verrichten, het aantal retouren en de complexiteit van de verwerking.

We zijn flexibel in het aanpassen, beperken en/of uitbreiden van bovengenoemde handelingen. Wij stemmen de retourprocedure volledig af naar jouw wensen en gaan hierover graag met je in gesprek.

Heb je nog geen retourprocedure?
Wij kunnen je (kosteloos) adviseren en onze ervaringen delen. Desgewenst maken wij gestandaardiseerde retourformulieren voor je in orde.

Handelingen die wij voor jou kunnen verrichten:

 • Maken van een retourlabel en mailen naar klant of webshop (DHL)

 • Aannemen van het retourpakket van de vervoerder (DHL, PostNL, DPD, FedEX, TNT of andere)

 • Openen van de verpakking en op zicht nakijken en controleren van de goederen

 • Aanvullen van het retourformulier waarop wordt aangegeven of dit product wel/of niet voldoet aan de specificaties en zich in volledige, originele staat/verpakking bevindt

 • Direct scannen en mailen van het retourformulier zodat je direct actie kunt ondernemen richting jouw klant

 • Verwijderen en vernietigen van eventuele omverpakkingen

 • Opnieuw verpakken van de goederen in een omdoos en verzendklaar maken voor periodieke verzending naar de webshop

Vragen en antwoorden m.b.t. retouren voor webshops

Wat zijn de voordelen om PriPost te gebruiken voor mijn retouren?2019-07-13T12:28:56+01:00
 • Retouren worden snel en efficiënt afgehandeld tegen een eerlijk tarief. Wij hebben een zeer transparante tariefstructuur. Je betaalt alleen voor de service waar je gebruik van maakt. Hierdoor betaal je nooit teveel.
 • PriPost is ook in staat de retourlabels te printen voor jouw klanten.
 • Naast dat je jouw Postbox adres als retouradres kunt gebruiken, kun je het adres ook gebruiken op je website of folders. Wij hebben eigen kantoren met een representatieve uitstraling in Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam en Barcelona.
 • We bieden maatwerk en flexibiliteit. Door ons compacte team en ondernemersgeest zijn we in staat voor vrijwel elke situatie een passende oplossing te bieden. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar en ontvang je van ons altijd een persoonlijke service.
 • PriPost is in staat voor vrijwel elke webshop de retouren te verzorgen. Het aantal dagelijks te verwerken retouren is daarbij niet van belang.
Op welke manier worden de retouren door PriPost naar mij doorgestuurd?2019-05-13T17:32:59+01:00

Afhankelijk van het soort product, de grootte en de aantallen, zullen de retouren worden verpakt in één of meerdere grotere dozen (omdoos) om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Samen met de retourformulieren worden de producten vervolgens naar je doorgestuurd. De frequentie hiervan bepaal je zelf (van direct na ontvangst tot 1 x per 4 weken).