Een postadres online aanvragen

Vraag nu jouw postadres aan en ontvang jouw post voortaan digitaal! Ideaal wanneer je…

 • jouw privéadres liever niet overal bekendmaakt en meer privacy wilt
 • als ZZP’er jouw privéadres wilt laten afschermen bij de KvK
 • professionaliteit wilt uitstralen naar jouw zakelijke contacten, zodat niet iedereen ziet dat je vanuit huis werkt
 • vaak op reis of onderweg bent
 • je het adres gebruikt voor een stichting of vereniging met wisselend bestuur

Al vanaf € 5,95 per maand heb jij een postadres en ontvang je jouw post digitaal in een handige app. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je een belangrijke brief mist! En wil je de post toch (ook) fysiek ontvangen? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Wat is een postadres?

Een postadres van PriPost is niets anders dan een adres waar je post kunt ontvangen. Het voordeel van ons postadres is dat je nooit je privé adres hoeft te geven terwijl je post altijd en overal toegankelijk is.

Met ons postadres kun je:

 1. Anoniem post ontvangen
  Wil jij jouw persoonlijke gegevens liever niet op te veel plaatsen bekend maken? Veel van onze klanten hebben een risicoberoep of willen gewoon meer privacy.
 2. (Zakelijke) post laten verwerken
  Alle zakelijke post ontvangen, maar die niet steeds zelf ophalen uit een postbus? Een Postbox is het aantrekkelijke en goedkope alternatief. En wij zorgen ervoor dat de post fysiek en/of digitaal bij jou terecht komt.
 3. Je prive adres afschermen bij de KvK
  Zoek je een adres dat je kunt gebruiken als correspondentieadres voor de KvK? Ook daar kun je de Postbox voor gebruiken. Tegenwoordig is het voor eenmanszaken zelfs al voldoende om volledig het privé adres mee af te schermen.
 4. Jouw bedrijf een professionele uitstraling geven
  Liever een mooi kantoor tonen dan je eigen huis? Kies een van onze locaties en houd privé en zaken netjes gescheiden. Ook heel praktisch wanneer je als vereniging of stichting te maken hebt met een regelmatig wisselend bestuur.
 5. Reizen en toch post ontvangen
  Ben je veel op reis of verblijf je regelmatig op een ander adres? Geen zorgen, want met een eigen Postbox kun je al jouw post gewoon digitaal ontvangen. En lezen wanneer je wilt, zelfs vanuit een hangmat in de zon aan de andere kant van de wereld.

Lage kosten, hoge privacy

Het postadres biedt allerlei mogelijkheden, al vanaf € 5,95 per maand. Je betaalt een scherpe prijs, om jouw post te ontvangen en die bovendien te laten verwerken. Door de post te laten scannen of door te sturen, weet je precies wat er binnenkomt. En jouw privéadres blijft privé. Of als je (even) geen vast adres hebt, maakt de Postbox het mogelijk om toch post te ontvangen!

De postdiensten van PriPost op een rij

Bij de Postbox van PriPost horen diverse postdiensten die we hieronder beknopt uitleggen.

Weten hoe de Postbox werkt?
Dat lees je hier.

Post
scannen

Zodra wij post voor jou ontvangen, scannen wij eerst de enveloppe of direct de inhoud. Dit is afhankelijk van jouw wensen. Je leest de post in jouw beveiligde online omgeving of via de handige app.

Post
doorsturen

Wij verzamelen de post die voor jou binnenkomt en sturen deze in een grote envelop door met de frequentie van jouw keuze. Bijvoorbeeld 1x in de week, om de week, of iedere dag. Naar ieder adres wereldwijd.

Post
bewaren

Tijdelijk geen gelegenheid om post te ontvangen? Wij ontvangen en bewaren jouw post, zo lang als je wilt. Zodra je de post wilt ontvangen, geef je dit aan en sturen wij alles door in een grote envelop.

Post
versturen

Niet in de gelegenheid om zelf een brief te versturen, bijvoorbeeld omdat je geen printer hebt, of omdat je in het buitenland zit? Wij printen en versturen jouw brief, naar ieder adres en precies op ’t juiste moment.

Zakelijk en particulier

Onze klanten zijn bedrijven, ZZP’ers, webshops, verenigingen, stichtingen en ook particulieren. Dankzij de diverse mogelijkheden waarop we jouw post kunnen verwerken, is de Postbox voor iedereen een uitkomst!

Met jouw postadres weet je zeker dat je niets hoeft te missen. En dat je er zelfs digitaal naar kunt kijken, als je in de tussentijd toch graag wilt weten wat er binnenkomt. Door jouw post te laten scannen, waarmee we die in jouw online portaal en de app beschikbaar maken.

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Tijdelijk postadres: beter en goedkoper

Je wilt een tijdelijk postadres en daar liever niet te veel voor betalen? We houden de kosten laag, om er op een voordelige manier gebruik van te maken.

Onze Postbox is al beschikbaar voor € 5,95 per maand, zodat je daar zowel zakelijk als particulier voordelig voor kiest. Daarnaast berekenen we scherpe tarieven voor het scannen en doorsturen, afhankelijk van wat je prettig vindt als we de post verwerken.

Tip: jouw post internationaal laten doorsturen? Ook dat kan, zodat je overal jouw post kunt ontvangen. En dat kan zelfs aangetekend of als pakket, waarmee we ons graag aanpassen aan de manier waarop je jouw postadres wilt gebruiken.

Wat zeggen anderen over PriPost?

Laat je informeren door mensen die al ervaring met ons hebben en lees hun reviews op de onafhankelijke website van Webwinkelkeur.