Post bewaren2023-05-03T18:44:28+02:00

Post bewaren, hoe werkt het?

Zodra wij post voor jou ontvangen, krijg je van ons bericht en gaan we de post bewaren, zo lang als je wilt. Zodra jij er klaar voor bent om de post te ontvangen, geef je dit aan in het klantenportaal. Wij sturen de post verzameld in een grote envelop door naar het door jou opgegeven adres. Eenvoudig en flexibel!

  • Post wordt bewaard zolang je wenst
  • We sturen je bericht om je eraan te herinneren dat er post voor je is
  • De eerste 30 dagen bewaren we de post GRATIS!
  • Wil je ook pakketten ontvangen en bewaren? Dat kan via onze dienst PriParcel. Kijk op de website van PriParcel voor meer informatie.
post bewaren
post bewaren

Wat zijn de kosten?

  • De vaste kosten voor een Postbox zijn slechts € 5,95 per maand.
  • De kosten voor het bewaren van post zijn slechts € 0,05 per poststuk per dag. De eerste 30 dagen worden er geen bewaarkosten in rekening gebracht.
  • Wanneer je de post doorgestuurd krijgt, gelden de normale tarieven voor het doorsturen van post.

De voordelen

  • Indien er geen post voor je is, wordt er dus niets bewaard en worden er geen kosten in rekening gebracht.
  • Om te voorkomen dat eventuele bewaarkosten onnodig oplopen, sturen wij je wekelijks een herinnering dat wij post voor je bewaren.
  • Belangrijk om te weten…Het bewaartarief wordt alleen gehanteerd indien je gebruik maakt van “op afroep doorsturen”. Heb je jouw Postbox als voorbeeld ingesteld op 1 x per 2 weken doorsturen, dan worden er geen kosten berekend om post te bewaren.

Bereken jouw maandelijkse post kosten

Met onze Tariefcalculator bereken je jouw maandelijkse post kosten.

Vertel ons jouw wensen en ontdek:

Ben je er klaar voor om jouw Postbox aan te vragen?

Regel het eenvoudig binnen een paar minuten!

Wil je eerst nog wat meer informatie of heb je een specifieke vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.

faq

Vragen en antwoorden m.b.t. het bewaren van post

Worden er kosten berekend voor het bewaren van post?2020-01-12T00:37:41+01:00

Wanneer je wilt dat we de post langer dan 14 dagen voor je bewaren wordt er een paar cent per poststuk in rekening gebracht. Dit gebeurt in grote kluizen zodat we er zeker van zijn dat jouw post veilig is opgeslagen.

Wat is de maximale termijn om post te bewaren?2019-05-13T12:08:44+02:00

Er is geen maximale termijn. Wij bewaren de post zo kort of lang als je wilt. Op het moment dat wij post voor je ontvangen, sturen wij bericht. Wekelijks sturen we daarna ook een herinnering om te voorkomen dat je de post vergeet en daardoor kosten onnodig oplopen. Zodra je de post wilt ontvangen, kun je dit aangeven via de inbox in het klantenportaal. Op de door jou aangegeven datum sturen we de post dan door naar het postadres.

Mijn instelling is 1 x per maand doorsturen – worden er nu bewaarkosten gerekend?2019-05-13T12:12:12+02:00

Bewaarkosten worden alleen gerekend wanneer je als primaire instelling ‘op afroep doorsturen’ hebt. Dus nee, indien je doorsturen hebt met een bepaalde frequentie, worden er geen bewaarkosten gerekend.

Kan ik mijn instelling van ‘op afroep doorsturen’ wijzigen naar scannen?2019-05-13T13:31:54+02:00

Ja, dat is mogelijk. Het is wel zo dat de post die reeds is ingevoerd alleen doorgestuurd kan worden. Wanneer je de instelling wijzigt van doorsturen naar scannen, gaat dit de volgende dag in en geldt het alleen voor nieuwe post. Meer informatie over de verschillende scan opties kun je hier vinden.

Kan ik bewaarde post ook laten vernietigen of scannen?2019-05-13T12:14:23+02:00

Dit is helaas niet mogelijk. Post in die met een bepaalde instelling is ingevoerd kan tijdens het proces niet worden gewijzigd. We kunnen deze post dus alleen verwerken door het door te sturen. Via de inbox in het klantenportaal kun je een datum opgeven.

faq
Ga naar de bovenkant