Moneypenny is een partner van PriPost

Wanneer je Moneypenny zegt, dan zeg je: Het Nieuwe Werken! Moneypenny begon op 1 april 2000 te pionieren met flexibel inzetbare thuiswerkers en is sindsdien uitgegroeid tot de expert op het gebied van Het Nieuwe Werken. Oprichter Marianne Sturman (1964) was – en is – ervan overtuigd dat het ‘9 tot 5-principe’ is uitgewerkt en dat flexibele arbeidsoplossingen voordeliger zijn voor werkgevers én medewerkers. De snelle ontwikkelingen op technologisch gebied van de laatste jaren leverden de doorbraak voor het werken op afstand. Het Nieuwe Werken is nu effectiever en efficiënter dan ooit. Toch is deze werkvorm nog niet uitontwikkeld. We blijven dus pionieren om ook jouw bedrijf mogelijkheden te bieden om nog doelmatiger te draaien.

De services van Moneypenny:

    • Virtuele Assistent
    • Werk Uitbesteden
    • Het Nieuwe Werken Consultancy

Klanten van Moneypenny kunnen nu een Postbox openen bij PriPost met een aantrekkelijke korting. Neem hiervoor contact op met Moneypenny.

Werken kan slimmer, leuker en vooral goedkoper!

Oprichtster Marianne Sturman vertelt je er graag meer over. Meer informatie? Kijk eens op www.moneypenny.nl, neem contact op via 020-4260760 of mail op: [email protected]

partners moneypenny