Een zakelijk postadres voor je nieuwe BV

Veel ondernemers die een BV hebben opgericht bij Firm24 regelen daarna gelijk een professioneel postadres bij PriPost. Waarom? Bijvoorbeeld om zaken en privé te scheiden. Je wilt immers niet dat die ene lastige klant ineens aan de voordeur staat van je woonhuis…

Maar ook gemak is een reden om een Postbox aan te schaffen. Zo kan PriPost alle post bijvoorbeeld voor je scannen, zodat je alles digitaal ontvangt. Via het online klantenportaal kun je al je postzaken eenvoudig beheren. Je kunt ’slimme mappen’ aanmaken en documenten automatisch doorsturen naar bepaalde personen, bijvoorbeeld je boekhouder. Makkelijk toch?

Hét alternatief voor de postbus

In de afgelopen jaren zijn veel bedrijven overgestapt van de traditionele postbus van PostNL naar de moderne Postbox van PriPost. Niet alleen omdat het veel voordeliger is, maar vooral ook omdat het veel praktischer is. Je hoeft gelukkig niet meer de deur uit om je post te halen en ook wanneer je in een ander land zit kun je toch je post ontvangen. Ook pakketten kunnen we verwerken en voor webshops bieden we een innovatieve oplossing voor de verwerking van retouren.

Een zakelijk postadres voor je nieuwe BV

Postadres en KvK vestigingsadres

PriPost heeft in Nederland meerdere postadressen waarvan je gebruik kunt maken. Dat zijn representatieve, fysieke kantoren in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Breda. Je kunt zelf kiezen welk adres je gebruikt en je krijgt een uniek Postboxnummer.

Ben je ook op zoek naar een adres om je bedrijf op te vestigen bij de Kamer van Koophandel? Met onze dienst PriOffice kunnen we je daarmee ook van dienst zijn.