Jarenlange ervaring met pakketten ontvangen

Al jarenlang ontvangen wij pakketten voor heel veel klanten uit tal van verschillende landen. Onder andere omdat Nederland een gunstig doorvoerland is voor pakketten die van buiten de EU komen. Maar PriParcel biedt ook gewoon gemak, wanneer je bijvoorbeeld niet iedere keer thuis kunt zijn om zelf pakketten in ontvangst te nemen.

Woon je in het buitenland en wil je graag bestellen bij een webshop die alleen in Nederland levert? Geen probleem, wij ontvangen jouw producten.
En wil je meer pakketten bestellen en deze samengevoegd in 1 doos door laten sturen? Zo geregeld! Wij consolideren de pakketten tot 1 zending zodat je flink op de kosten bespaart.

pakketten ontvangen

Maak een gratis PriParcel account aan

Het aanmaken van een PriParcel account is gratis en zo geregeld. Vervolgens kun je het afleveradres gebruiken om pakketten te laten bezorgen. In het online platform (PriPortal) worden foto’s geüpload van de pakketten die voor jou ontvangen zijn, zodat je precies weet wat er binnen is gekomen en wat de status is.  Vervolgens geef je in het portal aan wanneer je welke pakketten doorgestuurd wilt hebben en naar welk adres. Tevens heb je de keuze qua vervoerder en kun je ook kiezen voor speciale opties, zoals verzekerd verzenden of een handtekening bij levering.

Tip: heb je een webshop en zoek je een oplossing voor je retouren? PriParcel heeft een speciale webshop-retouren service, waarbij de retouren al ontvangen kunnen worden vanaf slechts €1,- per retour! 

Meer informatie over pakketten ontvangen?
Kijk dan op de website van PriParcel.

pakketten ontvangen