Hier ben je nu:Home/Pakketten ontvangen
Pakketten ontvangen2019-12-30T12:43:58+01:00
PAKKETTEN ONTVANGEN EN GECONSOLIDEERD LATEN DOORSTUREN!
PAKKETTEN ONTVANGEN EN GECONSOLIDEERD LATEN DOORSTUREN!

Paketten ontvangen

PriPost ontvangt voor heel veel klanten uit binnen- en buitenland pakketten en hier zitten tal van voordelen aan. Je hoeft bijvoorbeeld niet iedere keer thuis te zijn en Nederland is een gunstig doorvoerland voor pakketten die van buiten de EU komen.

Hoe werkt het?

 1. Je geeft ons pakketadres (inclusief jouw Postboxnummer) door aan de webshop
 2. Wij ontvangen netjes jouw pakket
 3. Jij geeft ons door wanneer wij de zending naar jou op moeten sturen, naar jouw pakketadres (in binnen- of buitenland of naar een PostNL afhaalpunt/DHL parcelshop). Standaard voegen we pakketten voor je samen in één doos, zodat de verzendkosten beperkt blijven.
 4. Op de dag van verzending ontvang je van de vervoerder een Track en Trace code. Per zending kun je de volgende opties toevoegen:
 • Alleen op huisadres en niet bij buren afleveren

 • Handtekening voor ontvangst verplicht

 • Extra waarde verzekering

Pakketten – wat zijn de kosten?

De kosten voor het doorsturen zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • Vervoerder
 • Grootte en gewicht van het pakket
 • Aantal pakketten
 • Pakket adres
 • Verzendopties
 • etc

Op het moment dat wij een pakket voor je ontvangen mailen we je direct een aantal foto’s van het pakket, zodat je precies ziet welke pakket het betreft en in welke staat het bij ons is aangekomen. Je kunt vervolgens de opties aangeven voor de verzending waarna wij een prijs aan je doorgeven, inclusief een betaallink. Nadat de betaling is voldaan, sturen we het pakket naar je toe.

Wanneer je meerdere pakketten ontvangt, zullen wij deze zoveel mogelijk consolideren in één zending om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Vragen en antwoorden m.b.t. pakketten, reclame en aangetekende stukken

Is er een mogelijkheid om mijn post/pakketten op te halen?2019-07-14T16:42:17+01:00

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij zijn niet ingericht voor het ophalen van post of pakketten. Hier zijn andere procedures voor nodig die PriPost niet kan faciliteren.

PriPost verwerkt de post door deze te scannen of door te sturen. Dit doen wij zeer efficiënt en daardoor zijn de kosten hiervoor vrijwel altijd lager dan wanneer je de post zelf zou ophalen. Dit kost immers ook tijd en geld.

Kan ik alle soorten pakketten ontvangen?2019-04-28T17:44:25+01:00

Indien je dit zo hebt ingesteld, nemen wij elk handelbaar pakket voor je aan dat door de gebruikelijke vervoerders (DHL, PostNL, UPS, GLS, DPD, FedEX, TNT e.a.) wordt aangeboden. Wij verwerken geen pallets. Jij bent als ontvanger verantwoordelijk voor de inhoud van het pakket. Als wij een pakket voor je verwerken, verwachten wij dat jij bekend bent met de inhoud ervan. Het is van belang dat je op de hoogte bent van de lijst van verboden goederen die is opgesteld door de vervoerders. Mocht je hierover vragen hebben of twijfelen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik pakketten ontvangen vanuit het buitenland en doorgestuurd krijgen naar een ander land?2019-07-14T22:55:09+01:00

Ja, dit is mogelijk. Ook wanneer het aangetekende pakketten betreft. Als er voor een pakket invoerrechten betaald moeten worden, kunnen wij deze voldoen vanuit jouw depot. Vervolgens sturen wij het pakket naar je door op de door jou aangegeven wijze.

Hoe werkt het wanneer er invoerrechten betaald moeten worden?2019-04-14T19:41:01+01:00

Op het moment dat wij een zending voor jou ontvangen waarvoor een betaling noodzakelijk is, sturen wij je eerst een bericht met het verzoek het bedrag van de zending te storten in jouw depot. Als je binnen zeven dagen geld stort, dan nemen wij de zending aan en zorgen wij voor de betaling. Betaal je niet binnen zeven dagen, dan wordt de post retour afzender gestuurd door de vervoerder.