Whitelabel / Reseller

Op dit moment zijn we hard bezig om het PriPortal gereed te maken voor whitelabel en reseller mogelijkheden. Het doel is dat alle diensten individueel of gecombineerd kunnen worden aangeboden door andere bedrijven, indien gewenst wel / niet onder eigen naam. Daarin zullen we maximale flexibiliteit bieden waarbij bepaalde modules wel of juist niet aangezet worden. Oftewel, we kunnen ons aanpassen aan jouw wensen.

zakelijk postadres

Whitelabel: verkoop onder jouw eigen naam

Wanneer je onze diensten wilt verkopen onder jouw eigen bedrijfsnaam, dan kun je gebruikmaken van de whitelabel versie van het PriPortal. Oftewel, de naam PriPost als voorbeeld, komt niet meer in beeld. In plaats daarvan komt jouw naam, jouw logo, jouw prijzen, jouw contactgegevens, etc.

Bij het whitelabel gebruik van het PriPortal heb je de keuze uit twee basisopties:

 1. Wij voeren de dienst uit, jij verzorgt de verkoop
  Je maakt dus gebruik van onze postadressen en wij verzorgen de postverwerking.
 2. Jij voert de dienst zelf uit, en je verzorgt de verkoop
  Je maakt gebruik van een eigen postadres en je verzorgt zelf de postverwerking, ondersteunt door het portal.

In beide opties heb je vervolgens nog een aantal verschillende mogelijkheden:

 • Je verkoopt één of meerdere van onze diensten
 • Je verzorgt zelf de facturatie of wij verzorgen de facturatie
 • Je werft resellers die de dienst wederverkopen

Reseller: verkoop onze diensten door

Als reseller maak je gebruik van onze diensten en onze naam, alleen verkoop je die aan jouw klanten. Hierin zijn 2 opties mogelijk:

 1. Jij regelt alles voor je klanten
  Jij beheert alle accounts van jouw klanten en jij onderhoudt met ons het contact. Jouw klanten hebben feitelijk niets met ons te maken, hebben geen toegang tot het portal en jij factureert jouw klanten wat je wilt.
 2. Je klanten regelen alles zelf direct met ons  
  Jouw klanten registreren zichzelf op ons portal met een unieke code zodat ze aan jou gekoppeld worden. Wij onderhouden de contacten met die klanten en wij factureren hen rechtstreeks. Wij betalen jou een commissie voor iedere aangebrachte klant cq. omzet.
page-vrolijke man met laptop en smartphone

Meer weten?

Zoals gezegd zijn we druk bezig om alle functionaliteiten gereed te maken. Dit geldt dus niet alleen voor PriPost maar ook voor onze andere diensten:

Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan telefonisch contact met ons op en vraag naar Ron of Suzanna. Zij vertellen je er graag meer over!