ONTDEK DE VOORDELEN VAN PRIPOST IN HET DEMO-PORTAAL

Via ons demo-portaal test je een maand lang de verschillende functionaliteiten uit. Gratis en voor niets, gewoon bedoeld voor jou om te ervaren wat de voordelen zijn van de Postbox. Wat kun je onder andere doen:

 • Ontvang voorbeelden van gescande post en lees de brieven eenvoudig via de app of in het demo-portaal
 • Ontvang notificaties wanneer er nieuwe post voor je klaar staat
 • Maak ‘slimme’ mappen aan in je inbox waarmee post gelijk wordt doorgestuurd naar een e-mailadres
 • Download, archiveer of verplaats de documenten in de verschillende mappen
 • Bekijk de diverse instellingen qua postverwerking; doorsturen, scannen, reclame filteren, etc.
 • Ervaar hoe het werkt om je saldo op te waarderen, een factuur te ontvangen en de kosten te monitoren
 • En nog veeeel meer….

Alles is aan te klikken, alles is gratis, en natuurlijk ontvang je ook een aantal leuke brieven met interessante weetjes…:-)

Maak nu je demo account

MELD JE NU AAN EN TEST HET GRATIS

 • 1

  Vul je naam en e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. Klik op Account aanmaken.

 • 2

  Check je email met de gebruikersnaam

 • 3

  Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord

 • 4

  Veiligheid nr 1! Check je mail nogmaals voor de 2FA (verificatie) 6-cijferige code

 • 5

  Klaar! Je kunt inloggen en het demo portaal één maand gebruiken

Download ook de PriPost app en ontvang notificaties wanneer er een demobrief voor je is! De inlogcodes voor de app zijn dezelfde als voor het demo-portaal.

Apple app store
Google play store

Meerdere diensten

In het demo-portal zie je niet alleen de postdienst (Demo-Post), maar ook demo’s van de andere diensten. Verschillende diensten zijn namelijk ‘aan’ gezet, zodat jij direct ervaring kan opdoen met andere slimme oplossingen die worden aangeboden door de PriGroup.

Welke andere Pri(demo) diensten zie je nog meer:

PriParcel biedt een afleveradres voor pakketten. Pakketten van alle vervoerders en vanuit alle landen worden ontvangen en (geconsolideerd) doorgestuurd naar ieder adres wereldwijd. In het demo-portaal vind je onder andere foto’s van de ontvangen pakketten. Je kunt doorgeven welke pakketten je doorgestuurd wilt hebben en waar naartoe. Daarnaast biedt PriParcel ook een service voor het ontvangen en verwerken van webshop retouren.

PriParcel

PriTelecom biedt een zeer voordelig VoIP telefoonnummer waarmee je bereikbaar bent op een ‘vast’ telefoonnummer via je mobiel en onze handige app. Je bent op dit nummer bereikbaar én je kunt er voordelig mee bellen. Voor slechts een paar euro per maand heb je al een vast nummer die je kunt gebruiken op je smartphone.

PriTelecom

PriOffice biedt een vestigings- / bezoekadres voor de KvK vanaf slechts € 32,50 per maand én de mogelijkheid voor ondernemers om te werken en/of te vergaderen op onze 12 kantoren in Nederland. Je ontvangt een huurovereenkomst waarmee je jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel vestigt op één van onze PriOffice locaties.
Let op: deze dienst is alleen aan te vragen wanneer je zakelijk account hebt en staat om die reden niet aan in het demo-portaal.

PriOffice