Iets vreemds op de factuur van november 2023?

Op 7 december 2023 zijn de facturen verstuurd die gaan over de periode november 2023, zoals gebruikelijk.
Zoals je mag verwachten, streeft PriServices de hoogste normen na als het gaat om facturatie. Immers ligt daar de basis van vertrouwen.

Nu is het ons al enige tijd bekend dat bij een aantal klanten enkele kosten en stortingen uit het verleden, wel correct op dat moment verrekend zijn, alleen niet vermeld zijn geweest op de factuur. Na veel vergaderingen en overleg met onze accountant is besloten dat we deze stortingen en kosten alsnog gaan vermelden op een factuur. Dat is dus de factuur van november ’23 geworden.

Wat betekent dit concreet? Feitelijk is het puur een boekhoudkundige verwerking die geen gevolgen heeft voor jou als klant. De kosten of de storting was in het verleden al met het depot verrekend, maar staat nu pas op de factuur met de datum uit het verleden.

Vragen en Antwoorden

Moet ik nu iets gaan betalen? 
Nee hoor, je hoeft niets te betalen.

Ontvang ik die storting dan nu in mijn depot?
Nee, die storting was in het verleden al verwerkt in jouw depot. De administratie is altijd kloppend geweest, alleen was de storting niet vermeld op de factuur. Dat is nu dus alsnog gebeurd.

Ik ben al een tijdje geen klant meer en nu ontvang ik ineens een factuur, waarom is dat?
Omdat er in het verleden bij jou kosten of een storting ontbrak op de factuur, hebben we deze nu alsnog op een factuur vermeld. Het is puur administratief en er zitten verder geen gevolgen aan.

Ik zie een storting van langer geleden op mijn factuur over november staan, hoe kan dat? 
Dat is omdat die storting toen niet op de factuur stond en we dit nu dus alsnog nu op deze factuur hebben vermeld, zodat alle transacties zijn verantwoord.